Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

14.200 lei oferiți pentru cele 12 tricouri “de legendă”. Licitația continuă cu alte 12 tricouri

0

14.200 lei au fost oferiți în cadrul licitației online organizate de Fundația Comunitară Cluj (FCC) în parteneriat cu FC Universitatea Cluj, în vederea constituirii Fondului “U pentru Cluj”. În cadrul acesteia, 12 tricouri – prezentate de jucătorii U Cluj la meciul inaugural de pe Cluj Arena, replică după cele purtate de membrii echipei în 1920 – au putut fi licitate de către suporteri. Mai mult, la solicitarea acestora, FCC și U Cluj au hotărât să continue campania cu alte 12 tricouri pe platforma www.upentrucluj.ro, până în 30 noiembrie 2011.

Tricourile care au fost licitate la egalitate, cu cea mai mare sumă – 2.000 lei fiecare – sunt cele cu numerele 9 (Claudiu Niculescu), 3 (Cristinel Pojar), respectiv 4 (Zsolt Szilagyi). Restul celor nouă tricouri au fost licitate cu sumele maxime cuprinse între 700 și 1.500 de lei. Prima tranșă de tricouri licitate au fost cele purtate de jucătorii U Cluj în prima repriză a meciului inaugural din 11 octombrie, cea de-a doua serie de tricouri care urmează să fie licitate fiind cele purtate în repriză a doua a aceleiași partide.

“Prin această licitație avem prilejul să aducem laolaltă o echipă de suflet a orașului și comunitatea clujeană, să îmbinăm hobby-uri și pasiuni – ocazia de a cumpăra un tricou special, purtat de jucătorul preferat – cu dorința de a face bine, contribuind la dezvoltarea unui fond precum <U pentru Cluj>, prin care ne-am propus să schimbăm în bine viața a două generații importante – copii și tineri, dar și vârstnici”, declară Simona Șerban, director executiv al FCC.

La rândul său, Călin Hințea, președintele FC Universitatea Cluj, subliniază importanța acestei campanii în strategia de apropiere a clubului de comunitatea clujeană: “Ne bucurăm că am dat startul în acest mod unui proces amplu, prin care ne dorim să venim – alături de suporteri, parteneri, dar și de jucători – mai aproape de orașul nostru, coagulând comunitatea în jurul acestui tip de acțiuni.”

Primele 12 tricouri vor fi înmânate câștigătorilor licitației în data de 10 octombrie 2011, în cadrul unui eveniment public, la care vor participa și jucătorii U Cluj.

“Suntem mândri că avem ocazia să contribuim prin fotbal și prin munca noastră la o viață mai bună pentru cei din jurul nostru, alături de suporterii U, prin gesturi simple, făcute din pasiune – într-un cadru în care acestea devin și mai valoroase”, punctează, la rândul său, jucătorul U Cluj, Claudiu Niculescu.

Cea de-a doua rundă de licitații online continuă, începând de astăzi, cu alte 12 tricouri, purtate de următorii jucători: Florin Matache (nr. 1), Ionuț Boșneag (nr. 33), Octavian Abrudan (nr. 6), Szukala Lukasz (nr. 2), Sebastian Achim (nr. 23), Laurențiu Marinescu (nr. 27), Habib Bale (nr. 24), Elias Bazzi (nr. 14), Alexandru Păcurar (nr. 10), Anthony Nwakaeme (nr. 26), Andrei Voican (nr. 17) și Vlad Morar (nr. 17).

Primele tricouri licitate au fost ale următorilor jucători: Claudiu Niculescu (nr. 9), Cristinel Pojar (nr. 3), Zsolt Szilagyi (nr. 4), Marius Popa (nr. 12), Sebastian Cojocnean (nr. 20), Gabriel Machado (nr. 11), Gabriel Boștină (nr. 22), Nasser Menassel (nr. 8), Constantin Grecu (nr. 29), Bogdan Ungurușan (nr. 18),  Steven Pele (nr. 5) și Gaston Mendy (nr. 3).

***

Prin parteneriatul dintre FCC și U Cluj, cele două organizații își propun să contribuie cu resurse la dezvoltarea comunității locale, susținând în special proiectele adresate copiilor și tinerilor sportivi, dar și veteranilor sportului clujean.

 

Despre Fundaţia Comunitară Cluj

Fundația Comunitară Cluj inspiră implicarea oamenilor. Valorile noastre sunt: transparența, profesionalismul, parteneriatul, impactul pe termen lung. Credem că fiecare clujean și companie cu interes local pot contribui la transformarea orașului în locul pe care il visăm.

 

În perioada 2008-2010, am gestionat și oferit finanțări în valoare totală de peste 500.000 de lei, pentru 100 de proiecte în cadrul programelor noastre, respectiv pentru 42 de bursieri.

 

Despre FC Universitatea Cluj

Înființată în 1919, Universitatea Cluj nu este doar o echipa de fotbal. Universitatea Cluj este un mod de viață, o legendă născută în inima Ardealului din tot ce are Clujul mai frumos: viața studențească, viață de familie, spirit de echipă.

De aproape un secol, Universitatea Cluj este o adevarată familie, o familie ai cărei membri au transmis peste generații dragostea pentru culorile alb-negru. Universitatea Cluj este, fără discuție, o învingătoare în lupta pentru inimile clujenilor.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.