1200 de manageri şi antreprenori din micro-intreprinderi si IMM-uri beneficiaza GRATUIT de training şi coaching!

0

“INITIERE IN DEZVOLTAREA AFACERII” este un proiect multi-regional, care vizează dezvoltarea, in mod gratuit (instruire, transport, cazare), a abilitatilor antreprenoariale si de management pentru un total de 1200 de manageri şi antreprenori din micro-intreprinderi si IMM-uri prin programe de formare si servicii inovatoare de coaching.

Poţi să participi şi tu? DA, dacă eşti antreprenor, manager sau faci parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.Pot sa participe si colegii mei? DA, daca sunt antreprenori, manageri sau fac parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.

In urma inregistrarii dumneavoastra in grupul tinta, va fi contactat esantionul reprezentativ pentru efectuarea analizei de nevoi prin care sa determinam module de training la alegere dintre: Relatii cu clientii, Management de proiect, Managementul calitatii, Comunicare si managementul schimbarii, Management financiar, Negociere, Management organizational, Educatie antreprenoriala, Managementul turismului, Dezvoltare durabila, Vanzari, Leadership si altele.

Pentru inscrieri in baza de date a grupului tinta va rugam completati formularul online pentru care trebuie sa alocati doar 3 minute ! Termen limita 5 aprilie 2011.

Formular de inregistrare a grupului tinta

——-

Prezentare proiect

“INITIERE IN DEZVOLTAREA AFACERII” este un proiect multi-regional, care vizează dezvoltarea abilitatilor antreprenoariale si de management pentru un total de 1200 de manageri şi antreprenori din micro-intreprinderi si IMM-uri prin programe de formare si servicii inovatoare de coaching.

Proiectul dezvoltat de SC RESOURCES, DEVELOPMENT & IDEAS SRL si partenerii sai pe Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest: HUM Management Consulting si JCI Cluj-Napoca , prin acest proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane acoperă costurile integral (instruire, transport, cazare), pentru ca tu să-ţi creşti şansele profesionale de succes

  • în carieră ca si manager profesionist
  • in dezvoltarea afacerii pentru cei interesati de antreprenoriat si intraprenoriat

Ce îsi propune acest proiect?

Proiectul se adresează la nivel national catre 1200 de manageri si antreprenori iar la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest unui număr de 300 manageri, antreprenori si persoane din conducerea micro-intreprinderilor si IMM-urilor şi îsi propune dezvoltarea competenţelor antreprenoriale si de management, printr-un numar de 4 module de traininguri, care se vor desfăşura incepand cu a doua jumatate a anului 2011.

Programele de training vor fi gratuite si se vor finaliza cu acordarea Certificatelor de Atestare eliberate de CNFPA (prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei) recunoscut în tările Uniunii Europene.

* Pentru a obţine Certificatele de Atestare, recunoscute în ţările Uniunii Europene, trebuie să participi la toate module de training.

Beneficiarul principal si partenerii locali JCI Cluj-Napoca si HUM Management Consulting fiind o prezenţă importanta la nivel local si naţional in dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si de management, vor susţine implementarea proiectului printr-o echipă formată din specialişti in managementul fondurilor europene, consultanţi şi traineri experţi în domeniul dezvoltării competenţelor antreprenoriale.

Poţi să participi şi tu?

DA, dacă eşti antreprenor, manager sau faci parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.

Pot sa participe si colegii mei ? DA, daca sunt antreprenori, manageri sau fac parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează