1200 de manageri şi antreprenori din micro-intreprinderi si IMM-uri beneficiaza GRATUIT de training şi coaching!

0

“INITIERE IN DEZVOLTAREA AFACERII” este un proiect multi-regional, care vizează dezvoltarea, in mod gratuit (instruire, transport, cazare), a abilitatilor antreprenoariale si de management pentru un total de 1200 de manageri şi antreprenori din micro-intreprinderi si IMM-uri prin programe de formare si servicii inovatoare de coaching.

Poţi să participi şi tu? DA, dacă eşti antreprenor, manager sau faci parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.Pot sa participe si colegii mei? DA, daca sunt antreprenori, manageri sau fac parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.

In urma inregistrarii dumneavoastra in grupul tinta, va fi contactat esantionul reprezentativ pentru efectuarea analizei de nevoi prin care sa determinam module de training la alegere dintre: Relatii cu clientii, Management de proiect, Managementul calitatii, Comunicare si managementul schimbarii, Management financiar, Negociere, Management organizational, Educatie antreprenoriala, Managementul turismului, Dezvoltare durabila, Vanzari, Leadership si altele.

Pentru inscrieri in baza de date a grupului tinta va rugam completati formularul online pentru care trebuie sa alocati doar 3 minute ! Termen limita 5 aprilie 2011.

Formular de inregistrare a grupului tinta

——-

Prezentare proiect

“INITIERE IN DEZVOLTAREA AFACERII” este un proiect multi-regional, care vizează dezvoltarea abilitatilor antreprenoariale si de management pentru un total de 1200 de manageri şi antreprenori din micro-intreprinderi si IMM-uri prin programe de formare si servicii inovatoare de coaching.

Proiectul dezvoltat de SC RESOURCES, DEVELOPMENT & IDEAS SRL si partenerii sai pe Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest: HUM Management Consulting si JCI Cluj-Napoca , prin acest proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane acoperă costurile integral (instruire, transport, cazare), pentru ca tu să-ţi creşti şansele profesionale de succes

  • în carieră ca si manager profesionist
  • in dezvoltarea afacerii pentru cei interesati de antreprenoriat si intraprenoriat

Ce îsi propune acest proiect?

Proiectul se adresează la nivel national catre 1200 de manageri si antreprenori iar la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest unui număr de 300 manageri, antreprenori si persoane din conducerea micro-intreprinderilor si IMM-urilor şi îsi propune dezvoltarea competenţelor antreprenoriale si de management, printr-un numar de 4 module de traininguri, care se vor desfăşura incepand cu a doua jumatate a anului 2011.

Programele de training vor fi gratuite si se vor finaliza cu acordarea Certificatelor de Atestare eliberate de CNFPA (prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei) recunoscut în tările Uniunii Europene.

* Pentru a obţine Certificatele de Atestare, recunoscute în ţările Uniunii Europene, trebuie să participi la toate module de training.

Beneficiarul principal si partenerii locali JCI Cluj-Napoca si HUM Management Consulting fiind o prezenţă importanta la nivel local si naţional in dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si de management, vor susţine implementarea proiectului printr-o echipă formată din specialişti in managementul fondurilor europene, consultanţi şi traineri experţi în domeniul dezvoltării competenţelor antreprenoriale.

Poţi să participi şi tu?

DA, dacă eşti antreprenor, manager sau faci parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.

Pot sa participe si colegii mei ? DA, daca sunt antreprenori, manageri sau fac parte din personalul de conducere in cadrul unei micro-intreprinderi sau IMM.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.