Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 ore de mișcare și un cros caritabil la “Cea mai mare oră de sport” din Brașov

0

Sâmbătă, 19 iulie 2014, între orele 9.00 – 21.00, Dolce Sport îi invită pe iubitorii de mișcare în Piața Sfatului, la evenimentul de masă “Cea mai mare oră de sport și la un cros cu obstacole caritabil pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer.

La „Cea mai mare oră de sport” din Brașov vor avea loc demonstraţii de fitness precum Zumba Gold, Zumba Fitness, Kangoo Jumps, Khai Bo, X-Tempo, Steel Programs, StrikeZone, Freestyler, Cardio Fat Burning, Jumping, Summer Abs Training. Vor fi amenjate și zone pentru BootCamp, TRX, biciclete stationare (Real Ryder) și Gravity. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiţi nationali si internationali (vezi program), alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.

1904272_473242226153939_4495359273978304029_n

Ediția de la Brașov a “Celei mai mari ore de sport” va include și un cros caritabil, la care sunt invitați iubitorii de mișcare care doresc să susțină familiile cu copii diagnosticați cu cancer să procure medicamentele necesare.  Fondurile obținute din taxa de înscriere vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români. Mai multe detalii despre condițiile de înscriere sunt disponibile aici.

Evenimentul “Cea mai mare ora de sport” de la Brașov este al doilea din 2014, primul având loc la București, în luna iunie, când au participat peste 2000 de persoane. A treia zi a evenimentului este programată pentru sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Cea mai mare ora de sport”  este evenimentul anual care face parte din campania pro-sănătate “Mişcarea face bine”, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.