Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 motive să vii la Airfield Festival

0

Nu e niciodată prea târziu să adaugi un festival pe lista activităților de vară, așa că dacă ai pofta de dans, zbor și joacă, Airfield Festival este destinația perfectă! Între 30 iulie și 02 august 2015, pe Aerodromul Măgura de lângă Sibiu, te așteaptă un mix de muzică live, activități aviatice, sporturi extreme și de agrement și activități artistice și recreaționale.

Airfield Festival

Îți dăm 12 motive pentru care anul acesta trebuie să faci cunoștință cu cel mai fresh festival românesc:

1. Ca să asculți 98 de proiecte muzicale din România, Belgia, Statele Unite, Jamaica, Germania, Anglia, Rusia, Franța, Islanda, Grecia, Suedia, Elveția, Olanda.
2. Ți se propun 148 de ore de muzică în 4 zile de festival, adică o medie de 37 de ore de muzică pe zi. Aerodromul Măgura nu este un tărâm fermecat unde zilele au mai multe ore, dar este un spațiu generos de 40 de hectare unde vor fi amplasate 4 scene pentru toate gusturile: Main Stage, Hip-Hop Stage, Techno Stage și Airfield Stage.
3. Un hangar de aviație devine scenă pentru cele mai tari live set-uri ale momentului. Dixon, Âme, Recondite, Mano le Tough, Dj Koze sau Nick Curly vor mixa pe singura scenă techno din România amenajată în interiorul unui hangar.
4. Ai ocazia să-i asculți live pentru prima dată în România pe The Skatalites, promotorii genului ska, Mobb Deep, KRS-One și R.A. The Rugged Man, repere ale culturii și ale muzicii hip-hop din toată lumea, Little Dragon, care au primit o nominalizare în 2015 la Premiile Grammy pentru cel mai bun album dance/electronic, The Four Owls, The Doppelgangaz, Decks’n Drums sau Professor P & Dj Akilles.
5. Airfield Festival propune cel mai diversificat meniu muzical al verii: hip-hop, techno, electro, jazz, funk, ska, rock alternativ, balcanic, un mix eclectic numai bun de pliat după starea și gustul fiecăruia.
6. Sonorizarea va fi impecabilă. Dacă te-ai săturat de festivaluri care îți lasă un gust amar din cauza calității sunetului, la Airfield scenele vor fi echipate cu sisteme de sonorizare de ultimă generație: D&B Audiotechnik și Function One. În prezent, sunt cele mai performante sisteme de sonorizare, iar să asculți muzică la Airfield va fi cu adevărat o experiență fantastică.
7. Aerodromul Măgura este spațiul ideal pentru un festival de o asemenea anvergură. Aflat la 5 km distanță de orașul Sibiu, cu conturul crestelor Carpaților în zare și întins pe 40 de hectare acoperite cu iarbă în inima naturii, Aerodromul Măgura va deveni un punct de atracție în fiecare an pentru pasionații de muzică.
8. Pe Aerodrom nu va răsuna doar muzica, ci vor răsuna și motoarele avioanelor. La Airfield Festival poți testa zborul cu avionul și elicopterul, saltul cu parașuta în tandem sau ridicarea cu balonul cu aer cald ancorat la sol, în funcție de vârstă, buget și curaj. Pentru zborul cu avionul (150 ron de persoană) și elicopterul (300 ron de persoană) trebuie să ai minim 14 ani, pentru saltul cu parașuta (890 ron, prețul include și filmarea saltului) e obligatoriu să fii major, iar plutirea cu balonul cu aer cald (70 ron) e accesibilă tuturor.
9. Că tot vorbim de zburat, la Airfield amatorii de sporturi extreme își vor face de cap la skatepark-ul și dirt park-ul, special amenajate pe aerodrom. Tot cu un picior în aer și unul la sol vor fi și show-urile de parkour și freerunning. Cu prietenii poți bifa: tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, workshop-uri și ateliere, garajul rock, photobooth sau o bătaie strașnică cu pistoalele cu apă, o metodă numai bună de a te răcori în mijlocul verii.
10. Poți petrece 4 zile cu cortul în mijlocul naturii, pentru că așa se simte cel mai bine atmosfera unui festival. 5.000 de locuri de campare și tot atâtea locuri de parcare, toalete, dușuri, zone WI-FI, zone de lounge, food court, baruri, toate îți vor face șederea mai plăcută.
11. Dacă ți-ai tot propus în ultimii ani să re/vizitezi orașul Sibiu, dar nu ai reușit să ajungi, acum este momentul perfect. Situat la doar 5 km distanță, legătura între aerodrom și orașul Sibiu va fi asigurată de autobuze speciale. Sibiul este renumit pentru localnicii prietenoși și fluxul incredibil de turiști din toate colțurile lumii, pentru Podul Minciunilor, Muzeul Brukenthal, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, rămășițele fostei fortărețe, pentru străduțele înguste și casele colorate, pentru maratonul de evenimente culturale care au loc în centrul istoric al orașului, dar și pentru împrejurimile sublime care îți taie respirația.
12. Încă mai găsești abonamente pre-sale, la prețul de 219 RON, dar și bilete pentru o zi, la prețul de 70 de ron. Abonamentele și bilete pot fi achiziționate și online de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.