11 milioane euro în Biblioteca Universitară

0
Investiţie de 11 milioane euro în Biblioteca Universitară din Sibiu. Cultura costă ceva, dar mai şi dă ceva înapoi! În plus, cultura rezistă în timp… Mai multe informaţii despre acest subiect pe site-ul Ştirilor Locale (sursa este AGERPRES).

„Una din cele mai mari investitii din municipiul Sibiu, in valoare de 11 milioane de euro, a fost inaugurata marti – noul sediu al Bibliotecii Universitatii de stat Lucian Blaga din Sibiu (ULBS), o cladire construita pe parcursul a 15 ani de zile, pentru care au fost mutate cateva terenuri de sport si a fost deviat cursul unui rau, a precizat, pentru AGERPRES, rectorul ULBS, prof. Constantin Oprean. „Aceasta constructie este a doua ca marime din municipiul Sibiu, cu 14.000 mp, prima fiind Complexul financiar bancar. Pe parcursul a 15 ani de investitii, am intampinat o serie de probleme”, a declarat pentru AGERPRES, Horatiu Cercel, patronul firmei constructoare, Concefa.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează