Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1010 Moduri de a Cumpăra Fără Bani ajunge la Aiud!

0

Societatea pentru Consum Responsabil (SRC) si  Colegiul National Titu Maiorescu îi invită pe toți iubitorii de carte să ”vândă” sau sa „cumpere” carti la pretul unor fapte bune.  SRC aduce aceasta initiativa internationala, „1010 moduri de a cumpara fara bani”, la Aiud in perioada 6-15 Mai 2014. Prețurile acestor carti vor vorbi despre emoții, iubire și visul unei lumi mai bune. Recunoasterea de „Oras al Artelor” pe care o are Aiudul, fac din aceasta urbe, „gazda” perfecta pentru un nou eveniment 1010 in Romania.

Evenimentul se va desfăşura în două etape:

Etapa 1 : DONAREA CĂRŢILOR-  6-13 Mai 2014, in urmatoarele locatii :

• Biblioteca „Liviu Rebreanu” Aiud, orele: 14-16, 6-13 mai, cu exceptia zilelor de sambata si duminica ;
• Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud, orele: 16-17.30, 6-13 mai, cu exceptia zilelor de sambata si duminica.

Ai in bibliotecă cărţi  ce stau si aşteaptă un nou cititor ? Hai si doneaza-le ! Donatorii sunt cei care pun “preţul” carţii donate. Acest preț poate varia spre exemplu de la ” Daruieste o jucarie unui copil al strazii”, „Colecteaza selectiv deseurile”  până la ”A renunța la fumat”, lucru pe care cumpărătorul și-l asumă pentru a obține cartea.

Flyer Maria

Etapa 2 : TARGUL DE CARTE – 15 Mai 2014

Pe 15 Mai, între orele 10:00 si 16:00, in fata bibliotecii „Liviu Rebreanu”, toţi iubitorii de carte, fie că au donat sau nu o carte, sunt asteptaţi pentru a intra în posesia unei noi cărţi plătind preţul stabilit de donator. BANII NU  MAI REPREZINTĂ O BARIERĂ ÎN ACHIZIȚIONAREA ACESTORA.

Prin acest eveniment, Societatea pentru Consum Responsabil si Colegiul National Titu Maiorescu îşi propun să le reaminteasca aiudenilor de dragul si respectul ce-l aveau odinioara fata de carte. Ne dorim de asemenea sa promovam cultura economiei darului si a faptelor bune in comunitate. O initiativa ce marcheaza Saptamana Nationala a Voluntariatului si la Aiud, 1010-le aiudean fiind organizat prin implicarea unei echipe de voluntari, liceeni ai Colegiului National Titu Maiorescu, coordonati de prof. Gabriela Galea. Evenimentul are parte de susținerea : Comunitatii Cartile pe Fata, Bibliotecii Liviu Rebreanu Aiud si a Centrului Cultural Luviu Rebreanu Aiud.

DONEAZA CARTI, DEVINO UN CUMPARATOR 1010 si DA VESTEA MAI DEPARTE IN RANDUL PRIETENILOR TAI !

Detalii si eventuale schimbari de program actualizate pe:  facebook.com/src.romania

Devino si tu un ambasador 1010 Moduri la tine in localitate.
Cum? Trimite un email la hola@1010waystobuywithoutmoney.org și ti se va explica.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.