100 la Swimathon Cluj 2011

0

100 de înotători înscriși la Swimathon Cluj

Cluj-Napoca. 28 iunie 2011: 100 de înotători s-au înscris individual sau în echipe în competiția Swimathon 2011, organziată de Fundația Comunitară Cluj în 16 iulie, la Complexul de Natație al Universității Tehnice.

Aceștia vor înota pentru cele 20 de proiecte înscrise în competiție, din domenii diverse: educație, sănătate și terapii speciale, reinserție socială, protecția animalelor, reabilitare de locuințe, sport.

 

Până astăzi, s-au înscris 53 de susținători, care le vor oferi înotătorilor sume cuprinse între 1 și 5 lei, pentru lungimile de bazin parcurse în competiție, sau sume fixe pentru întreaga evoluție a acestora, cea mai mare ajungând la 1.000 de lei. Susținătorii sunt atât persoane fizice, cât și companii.

***

Punem in legătură nevoile și resursele Clujului, pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Stimulăm implicarea și inițiativa clujenilor, pentru un oraș în care sa îți facă plăcere să locuiești, să îți crești copiii, să studiezi.

 

Fundația Comunitară Cluj inspiră implicarea oamenilor. Valorile noastre sunt: transparența, profesionalismul, parteneriatul, impactul pe termen lung. Credem că fiecare clujean și companie cu interes local poate contribui la transformarea orașului în locul pe care il visăm.

În perioada 2008-2010, am gestionat și oferit finanțări în valoare totală de 503. 427,84 de lei, pentru 100 de proiecte în cadrul programelor noastre, respectiv pentru 42 de bursieri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează