Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bikeathon: 10 zile ne despart de startul celei de-a VI-a ediții a celui mai mare concurs caritabil cu biciclete din județul Brașov

0

Făgăraș, 29 Mai 2019 – 10 zile ne despart de startul celei de-a VI-a ediții a celui mai mare concurs caritabil cu biciclete din județul Brașov. Ai timp până la finalul lunii mai să te înscrii și să susții unul dintre cele 14 proiecte, alături de cei peste 600 de bicicliști înscriși până acum:

http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti/

ÎNSCRIERE SUSȚINĂTORI

Donații online

Bicicliștii se pot înscrie la:

Cursa pentru copii între 4 și 6 ani – 1 tur de Cetate

Cursa pentru copii între 7 și 9 ani – 2 tururi de Cetate

Cursa pentru copii între 10 și 13 ani – 3 tururi de Cetate

Cursa populară – aproximativ 10 kilometri

Cursa de 22 kilometri

Cursa de 40 kilometri

Cursa de 71 kilometri

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa Hans G. Klemm, ne va onora cu prezența la cea de-a VI-a ediție a competiției Bikeathon Țara Făgărașului, care se va desfășura pe 8 iunie 2019 în fața Cetății Făgăraș, de la ora 9:00.

Excelența Sa vine la Făgăraș și va da startul cursei de 4km pentru utilizatorii de scaune rulante și hand-bike, la ora 10:45, și cursei populare de 10km, la ora 10:55.

Ambasadorul SUA, Hans G. Klemm, vine împreună cu Board-ul Romanian-American Foundation, 10 reprezentanți ai Romanian-American Foundation vor participa la cursa populară.

Romanian-American Foundation, parteneră a Fundației Comunitare Țara Făgărașului, sprijină iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea sa este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care identifică, promovează și finanțează inițiative și proiecte ale comunității făgărășene, contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate și distribuite transparent prin intermediul burselor sau a granturilor. În același timp, FCTF pune la dispoziția companiilor care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanță pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susține și a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunității.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation și Romanian-American Foundation.

Bikeathon 2019 este susținut de Primăria Municipiului Făgăraș, Muzeul Țării Făgărașului Valeriu Literat, Next și Fundația Motivation România.

Sponsorizat de: Maxam România, Fenec Rubber Eastern Europe, Sacred Dacie, Carpat Sport, Olympus, B-Life- URSUS, JTTI România, Dedienne, Upruc CTR, Miele, Berg Banat, Isoplus Special, Benzinăria Evy.

Comunicat de: Radio Guerrilla, Zile și Nopți, Bună ziua Făgăraș, Făgărașul Tău, TV Făgăraș, Radio Star Fm, Nova TV.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.