10 cuvinte cu si despre Cristina Bazavan / invitatul TEDxSibiu

1

1. Te rugam sa ne spui ceva despre tine* in maximum 10 cuvinte.
Jurnalist entuziast, iubitor de arta, perseverent in propria-i disciplina.

2. Care este cea mai mare provocare in profesia ta?
Sa vad – spun – scriu adevarul!

3. Te rugam sa ne spui in cateva cuvinte de ce crezi ca oamenii ar fi bine sa vina la TEDx Sibiu?
Pentru inspiratie – experientele celorlalti pot fi o platforma pentru propriile descoperiri emotionale sau profesionale.

4. Te rugam sa ne spui intr-o propozitie viziunea ta despre viitor.
Viitorul va fi al comunitatilor mici care vor putea sa se sustina singure in interiorul globalizarii, respectindu-i regulile.

*Cristina Bazavan este redactorul sef la cea mai puternica revista de femei – Tabu – si invitat la TEDxSibiu in 29 octombrie 2010.

RomaniaPozitiva & TEDx Sibiu, octombrie 2010
(Multumim Bianca Grip si Cristina Bazavan!)
——
In 29 octombrie 2010, in cadrul Hotelului Ibis Sibiu va avea loc prima editie a evenimentului TEDxSibiu. In cadrul acestuia 8 speakeri din Sibiu si din intreaga tara vor adresa discursuri de 17 minute, in fata unei audiente selectate. Discursurile vor aborda idei si viziuni legate de subictul evenimentuilui “Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Sincer nu stiu ce cauta aceasta d-ra, intr-un asemenea proiect! I-am retinut numele de cand a
    comentat spectacolul-capodopera FAUST in regia lui Silviu Purcarete, despre care spunea ca nu a inteles nimic si ca s-a simtit ca la Disneyland. Am s-o-ntreb personal.
    Mare e gradina lui Dumnezeu!

Comentează