1 milion de euro pentru protejarea unei zone verzi din zona Sighisoara-Tarnava Mare

0

Uniunea Europeană investeşte bani pentru protejarea unei zone verzi din zona Sighişoara-Tårnava Mare. Investiţia eco este în valoare de 1 milion de euro, iar beneficiarii sunt Apele Romåne şi o fundaţie locală.

Potrivit curentul.ro „această decizie nu este singulară, Comisia Europeană oferind în total 250 milioane de euro pentru 210 astfel de proiecte, aprobate în cadrul programului amplu LIFE+ (Viaţa pe plus – n.r.), derulat în perioada 2007 – 2013.”

Sursa: europa.eu

PS: Multumim Andrei Radu pentru informaţie!

foto Florin Ghinda, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează