1 Mai muzical!

0

Cand spui 1 Mai gandul zboara la mititei si la mare! Nu avem nimic impotriva, mititei au fost salvati de UE, o zi de plaja e minunata! I explore s-a gandit si la cei care poate cauta sa petreaca altfel de 1 Mai.

I explore-(trsp)png

Pentru cine vrea o schimbare, I explore a planificat o mini- vacanta la munte in Rasnov in perioada 1- 3 Mai. Veti petrece 3 zile in micul oras de munte, in apropierea cetatii Rasnovului. In ziua de 1 Mai va veti afuma la foc de tabara langa pensiune si va veti incalzi cu o cana de vin fiert. In seara de 2 Mai v-am pregatit o adevarata surpriza, intrucat v-am inclus in program un concert sustinut de Academic Quartet in Pestera Valea Cetatii.

30 aprilie este Ziua Internationala a Jazzului, de 1 Mai oamenii muncii sarbatoresc printr-o zi libera, 2 Mai este Ziua Tineretului. I explore va invita sa sarbatoriti toate aceste evenimente in perioada 1-3 Mai la Rasnov prin 3 zile petrecute in natura si, mai ales, savurand un concert cu muzica buna intr-un loc inedit!

Detalii despre program, tarife si conditii de inscriere gasiti pe: www.iexplore.ro

Locurile sunt limitate!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează