1 an de UseTogether

0

UseTogether te invită să sărbătorești cu ei 1 an de la câștigarea Startup Weekend și inițierea platformei de sharing.

Acum un an, 12 tineri și-au pus mintea la contribuție pentru a crea ceva care să schimbe mentalități și care să aibă un impact pozitiv în societate. Așa a apărut UseTogether care a reușit de-a lungul unui an să aducă împreună oameni care împărtășesc aceleași valori și care sunt dispuși să adopte un stil de viață colaborativ.

De la evenimente dedicate sharingului la evenimene caritabile, UseTogether a reușit să fie aproape de membrii comunității. Acest lucru este vizibil prin numărul celor care folosesc platforma, categoriile diverse existente, obiectele pe care oamenii sunt dispuși să le împrumute sau să le doneze.

Fii alături de UseTogether și Startup Weekend la o petrecere în stil colaborativ.

Sărbătorește 1 an de UseTogether pe 3 martie, ora 21:00 la Club 30 Plus.

use t 

Despre UseTogether

UseTogether este o comunitate, o platformă online prin care oamenii au acces la resurse fără să fie nevoie să le dețină. Practic membrii au posibilitatea să împrumute, să schimbe și să doneze (respectiv să primească) obiecte în cadrul comunității. Ei adaugă obiecte pe care sunt dispuși să le folosească în comun și au acces la toate obiectele pe care ceilalți membri le-au pus pe site. Comunitatea se construiește în jurul valorilor de consum colaborativ, încredere și contribuție la comunitate. Motto-ul UseTogether este:It’s not about owning things, it’s about access to things.”

Mai multe detalii aici: http://www.facebook.com/events/536037143085442/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.