„Cealalta capitala“ se pregateste de un an 2011 de exceptie!

0

Veşti bune pentru „Cealaltă capitală“! Te întrebi oare care este cealaltă capitală? Cetatea Carolina este elementul central al brandului de oraş „Cealaltă capitală“ pentru Alba Iulia! Municipalitatea investeşte în cetate şi în promovarea obiectivelor istorice.

Potrivit adevarul.ro în 2011 se vor finaliza lucrările la Bazinul olimpic şi pe cele 24 de străzi din centrul vechi al oraşului. Anul 2011 aduce pentru Alba Iulia o nouă imagine. După crearea unui brand şi a unui logo turistic al oraşului, municipalitatea are de gând să investească în publicitate şi să facă cât mai cunoscută „Cealaltă capitală“.

Autorităţile doresc promovarea printr-un centru de informare a circuitul turistic de la Traseul Celor Trei Fortificaţii precum şi ceremonialul schimbării gărzii.

PS: Citeşte şi articolele publicate de RomaniaPozitiva despre Alba Iulia: despre reabilitarea centrului vechi din Alba Iulia, despre renaşterea oraşului sau …despre capitala Alba Iulia.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează