„Academia celor mici” – Lectii demonstrative pentru copii

0

„Academia celor mici” – Lectii demonstrative pentru copii in Parcul Central din Brasov.

Se deschid portile Academiei Heidi. Duminica, 20 iunie 2010, intre orele 16:00 si 20:00, copiii cu varsta intre 3 si 12 ani sunt invitati in Parcul Nicolae Titulescu, la lectiile demonstrative tinute de profesorii Academiei Heidi. Specialistii in bune maniere, arta culinara, stiinte si cultura generala, educatie muzicala, teatru, dezvoltarea socio-emotionala si creativitate ii asteapta pe cei mici sa le deschida apetitul pentru astfel de cursuri, prin atelierele ce vor avea loc pe aleile parcului.
“Ne-am gandit sa oferim copiilor, in premiera in orasul Brasov, posibilitatea de a invata bunele maniere prin joc sau oportunitatea de a avea o cultura generala. De asemenea, copiii mai pot invata sa vorbeasca in public sau sa gaseasca solutii la probleme, in cadrul cursului de dezvoltare socio-emotionala sau sa manance sanatos gatind cu manutele lor tot felul de bunatati. Toate cursurile sunt extrem de practice si au ca scop sa ii ajute pe copii sa inteleaga lucrurile si sa le invete de placere”, afirma Raluca Daiana Urzica, director Centrul Heidi.

Cursurile vor incepe in 5 iulie 2010 la Gradinita Heidi, parintii putand opta pentru participarea copilului, fie la unul sau doua cursuri, fie la un program de la 08:00 la 17:00 (cu mic dejun si pranz).

Participarea la evenimentul din aceasta duminica este gratuita.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează