Zona Gri

0

Luni, 2 Aprilie, între orele 11.00 – 18.00, Fundația Romanian Angel Appeal vă așteaptă pe un teritoriu unde nu aveți drepturi, nu puteți comunica și sunteți ignorați. 

De Ziua Internațională a Autismului, vă așteptăm în Zona Gri, unde incertitudinea este cuvântul de ordine, și vă rugăm să fiți vocea celor care nu pot vorbi pentru ei.

În Parcul Unirii (Bucuresti), între orele 11:00 – 18:00,

Fundația Romanian Angel Appeal militează pentru drepturile persoanelor cu autism și integrarea lor în societate.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează