Zmeuventura / 17 iulie 2011

0
Te-ai gândit vreodată cât de important este pentru copilul tău să se joace alături de tine? Te-ai gândit cât de frumos se poate construi relația dintre voi astfel, departe de grijile și stresul zilnice?

Funshopul „Zmeuventura” (de la zmeu + aventură) nu este doar un atelier de înălțat zmeie. Este un workshop fun cu jocuri și joacă, râsete, zâmbete, desene, socializare și zmeie, cu care aducem un plus de valoare timpului pe care îl petreci cu copiii tăi.

Nu doar veți primi un zmeu, dar îl veți personaliza și-i veți da valoare chiar voi. Fiecare părticică din programul atelierului este gândită atent de Cristina Ghinea, facilitatorul nostru (care debordează de bună voie și idei năstrușnice de jocuri), pentru a stimula interacțiunea dintre voi și pofta de joacă, așa încât să vă cunoașteți cu toții într-un context cât se poate de natural și haios. În plus, ceea ce ne propunem este să te apropiem de copiii tăi prin cea mai frumoasă, complexă și creativă activitate: joaca.


Reacții participanți:
„Ne-am simțit minunat!!! Mulțumim pentru această ocazie. La un astfel de eveniment se întâlnesc: socializarea, joaca și buna dispoziție și, nu în ultimul rând, dobândirea de cunoștințe noi. Este inutil să vă spun cum s-a simțit fiul nostru, Andrei: ca zmeul pe cer sau… ca peștele în apă”. – Luminița Cotîrlan

„Ne-a plăcut foarte mult evenimentul și am vrea să mai participăm. Fetițele mele, Alexandra și Teodora, au fost foarte încântate”. – Marcela Gavriluț

Activități cuprinse în program:

– jocuri de cunoaștere și socializare
– desen în iarbă
– decorarea zmeielor
– înălțarea zmeielor

Amănunte importante:

1. data: duminică, 17 iulie, ora 17
2. durata: o oră și jumătate
3. nr. de locuri: 10
4. vârsta ideală a copiilor: 4-11 ani
5. taxa de participare: 70 de lei
6. materiale incluse: zmeu, set special de creioane

FURNIZORI AI ZMEIELOR: vreaupecer.ro
PARTENERI: urbankid.ro și suntparinte.ro


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează