Zmeuventura / 17 iulie 2011

0
Te-ai gândit vreodată cât de important este pentru copilul tău să se joace alături de tine? Te-ai gândit cât de frumos se poate construi relația dintre voi astfel, departe de grijile și stresul zilnice?

Funshopul „Zmeuventura” (de la zmeu + aventură) nu este doar un atelier de înălțat zmeie. Este un workshop fun cu jocuri și joacă, râsete, zâmbete, desene, socializare și zmeie, cu care aducem un plus de valoare timpului pe care îl petreci cu copiii tăi.

Nu doar veți primi un zmeu, dar îl veți personaliza și-i veți da valoare chiar voi. Fiecare părticică din programul atelierului este gândită atent de Cristina Ghinea, facilitatorul nostru (care debordează de bună voie și idei năstrușnice de jocuri), pentru a stimula interacțiunea dintre voi și pofta de joacă, așa încât să vă cunoașteți cu toții într-un context cât se poate de natural și haios. În plus, ceea ce ne propunem este să te apropiem de copiii tăi prin cea mai frumoasă, complexă și creativă activitate: joaca.


Reacții participanți:
„Ne-am simțit minunat!!! Mulțumim pentru această ocazie. La un astfel de eveniment se întâlnesc: socializarea, joaca și buna dispoziție și, nu în ultimul rând, dobândirea de cunoștințe noi. Este inutil să vă spun cum s-a simțit fiul nostru, Andrei: ca zmeul pe cer sau… ca peștele în apă”. – Luminița Cotîrlan

„Ne-a plăcut foarte mult evenimentul și am vrea să mai participăm. Fetițele mele, Alexandra și Teodora, au fost foarte încântate”. – Marcela Gavriluț

Activități cuprinse în program:

– jocuri de cunoaștere și socializare
– desen în iarbă
– decorarea zmeielor
– înălțarea zmeielor

Amănunte importante:

1. data: duminică, 17 iulie, ora 17
2. durata: o oră și jumătate
3. nr. de locuri: 10
4. vârsta ideală a copiilor: 4-11 ani
5. taxa de participare: 70 de lei
6. materiale incluse: zmeu, set special de creioane

FURNIZORI AI ZMEIELOR: vreaupecer.ro
PARTENERI: urbankid.ro și suntparinte.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează