Ziua Portilor Deschise la Training Café: Pro Action Café, sambata, 29 septembrie 2012 @ Ziua Educatiei Nonformale

0

Ziua Portilor Deschise la Training Café: Pro Action Café, sambata, 29 septembrie 2012 @ Ziua Educatiei Nonformale  

Activitatea invita pasionatii de metode non-formale sa exploreze o intalnire a comunitatii de practica Training Café = spatiu de invatare, practica si contributie pentru traineri.

Comunitate de practica = grup de oameni care au o preocupare sau o pasiune comuna pentru ceva ce fac si invata sa faca mai bine pe masura ce membrii grupului interactioneza constant unii cu ceilalti. (Etienne Wenger)

Fiecare intalnire exploreaza o tema aleasa pe baza nevoilor si intereselor de invatare ale membrilor. La intalnirea de sambata va propunem sa experimentam atat formatul de intalnire de comunitate de practica, cat si o metoda non-formala: Pro Action Café.

Pro Action Café  este un spatiu pentru conversatii creative si orientate spre actiune in care participantii sunt invitati sa aduca proiecte / idei pe care se simt chemati sa le transforme in realitate si pentru care cauta sprijin/resurse.

Conceptul de Pro Action Café este o imbinare intre ‘World Café / Cafenea Publica’ si ‘Open Space’ Technology, creata de Rainer von Leoprechting si Ria Baeck in Brussels / Belgia.

Obiective:

  • Familiarizarea cu abordarea invatarii intr-o Comunitate de practica si experimentarea unei intalniri specifice Training Cafe
  • Testarea metodei Pro Action Cafe
  • Cunoastere & impartasire intre oameni faini pasionati de nonformal orientat spre actiune 🙂

Asteptam persoane implicate in educatia nonformala, grupul ideal este format din 24 de persoane. Primul confirmat, primul venit. Persoanele interesate sa participe, sunt invitate sa confirme la www.surveymonkey.com/s/D8SLGPH pentru a ajuta organizatorii intalnirii sa fie gazde bune 😉

Intalnirea are loc sambata 29 septembrie (10.30 – 13.15) la Music Rooms Cafe (Bucuresti, Bd. Dacia nr. 32, colt cu Dorobanti, vizavi de Hotel Howard Johnson)

 –

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.