Ziua Pasiunii @ Parcul Floreasca, Bucuresti, sâmbătă, 27 octombrie

0

Sâmbătă, 27 Octombrie, prietenii de la Romanii sunt Frumosi te invita după masă, in Parcul Floreasca să sărbătoresti ZIUA PASIUNII

De ce e Ziua Pasiunii?

Păi dacă răspunsul tău este “DA!” la una dintre următoarele întrebări, atunci deja ți-ai răspuns singur, ești alături de noi și-ți mulțumim:
– Am o pasiune?
– Am o activitate pe care n-am mai experimentat-o de ceva timp și simt că ar cam fi momentul s-o readuc în cotidianul meu?
– Îmi place să socializez?
– Simt că trebuie să fac ceva nou?
– Am ceva de exprimat?
– Exist?
– Îmi place?

Așa ca sâmbătă, in Parcul Floreasca, 12:00 – 18:00, ne intâlnim cu bucurie să ne impărtășim pasiunile, sa invățăm unii de la altii cu ce se mănâncă dansul, sushi-ul, mixatul, actoria, meditația, jongleriile, croșetatul, pictatul, filozofia, poezia, fotografia, literatura, matematica, gătitul, și orice alte lucruri ne mai pasionează.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.