Ziua Pasiunii @ Parcul Floreasca, Bucuresti, sâmbătă, 27 octombrie

0

Sâmbătă, 27 Octombrie, prietenii de la Romanii sunt Frumosi te invita după masă, in Parcul Floreasca să sărbătoresti ZIUA PASIUNII

De ce e Ziua Pasiunii?

Păi dacă răspunsul tău este “DA!” la una dintre următoarele întrebări, atunci deja ți-ai răspuns singur, ești alături de noi și-ți mulțumim:
– Am o pasiune?
– Am o activitate pe care n-am mai experimentat-o de ceva timp și simt că ar cam fi momentul s-o readuc în cotidianul meu?
– Îmi place să socializez?
– Simt că trebuie să fac ceva nou?
– Am ceva de exprimat?
– Exist?
– Îmi place?

Așa ca sâmbătă, in Parcul Floreasca, 12:00 – 18:00, ne intâlnim cu bucurie să ne impărtășim pasiunile, sa invățăm unii de la altii cu ce se mănâncă dansul, sushi-ul, mixatul, actoria, meditația, jongleriile, croșetatul, pictatul, filozofia, poezia, fotografia, literatura, matematica, gătitul, și orice alte lucruri ne mai pasionează.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează