Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua 2 la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti

0

FESTIVALUL INTERNATIONAL DE FILM BUCURESTI – ZIUA A DOUA

20 martie 2012 – Ieri a inceput Festivalul Internaţional de Film Bucureşti, cel mai vechi festival competitiv din Capitala destinat exclusiv filmului de lung-metraj. Protagonistul Ceremoniei de deschidere a fost regizorul Radu Mihaileanu, invitatul de onoare al festivalului, care si-a prezentat cel mai recent film, La source des femmes / Izvorul femeilor, in fata unei sali arhipline. Proiectia a fost urmata de minute intregi de aplauze si de un emotionant Q&A de 30 de minute. Filmul se va relua in aceasta seara, de la ora 20:00, la Sala Elvira Popescu, cu subtitrare in limba franceza.

Competitia Bucuresti IFF incepe astazi in forta, cu coproductia romano-italiana Sette opere di misericordia / Sapte opere de milostenie, in regia fratilor Gianluca si Massimiliano de Serio, ce va fi proiectata incepand cu ora 19:00 la Cinema Studio, in prezenta echipei.

Tot la Cinema Studio la ora 21:00 se difuzeaza, in avanpremiera in Romania, tulburatorul We Need to Talk about Kevin / Trebuie sa vorbim despre Kevin, al regizoarei britanice Lynne Ramsay si cu Tilda Swinton in rolul principal, prezentat in afara competitiei.

De asemenea in afara competitiei, la Cinema Studio, incepand cu ora 17:00 se va difuza Hanezu, spiritul muntilor, un nou poem in imagini semnat de Naomi Kawase, iar la Sala Elvira Popescu, incepand cu ora 18:00, publicul va avea ocazia sa savureze productia franco-belgiana Les Geants / Uriasii, un coming-of-age emotionant regizat de Bouli Lanners.

Tot astazi, la ora 19:00, incep si proiectiile la Studioul Horia Bernea (MTR), cu Detectivul Dee si misterul flacarii fantoma, cea mai recenta aventura fantastica marca Tsui Hark, cu un Andy Lau de zile mari in rolul titular.

Cea de-a 8-a editie a Festivalului International de Film Bucuresti se desfasoara timp de o saptamana la Cinema Studio, Studioul Horia Bernea (MTR) si Sala Elvira Popescu.

——————————

————————————————————————————–
Festivalul International de Film Bucuresti este organizat de Fundatia Culturala CHARTA in parteneriat cu FUNDATIA CULTURALA ART PROMO, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei (CNC), Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Centrului Cultural European Sector 6 si al Primariei Sectorului 6.

Partener al evenimentului: Realitatea TV

Transportator oficial al festivalului: Tarom

Parteneri oficiali: DHL, Tiriac Auto, Air France, Howard Johnson Grand Plaza, Primaria Sectorului 1

Parteneri traditionali: Uniunea Cineastilor din Romania, Institut Francais de Bucarest si Kodak Cinelabs Romania.

Parteneri media: 24Fun, Radio Guerilla, Cinemagia, BeWhere, Kamikaze, Filmreporter, Liternet, Cinefan, Cineblog.info, Raluk.ro, 121, Port.ro, www.promoafaceri.com, www.mymagicstar.com, www.realitatea.net, ArtAct Magazine, aldmovieland.blogspot.com, www.studentie.ro, Chestii Urbane

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.