YPC lanseaza editia a II-a a proiectului Young Professionals Academy!

0

Young Professionals Club da startul programului de dezvoltare personala – Young Professionals Academy. Aflat deja la a doua editie, proiectul va avea loc in Bucuresti, in perioada 6 iunie- 16 iulie 2011.

Young Professionals Club a indentificat nevoia continua a tinerilor din Romania de dezvoltare a abilitatilor soft ca factor esential in atingerea succesului atat in cariera cat si in viata. Astfel, Young Professionals Academy isi propune sa ofere un suport real in dezvoltarea personala a participantilor.

  • Vrei sa faci o schimbare in viata ta?
  • Ai potential, dar nu este canalizat corespunzator?
  • Vrei sa-ti testezi si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, vorbit in public, convingere, lucru in echipa?
  • Vrei sa faci parte dintr-o comunitate de elita? Sa intalnesti oamenii potriviti?

Atunci locul tau este in „Young Professionals Academy”! Academia se afla la editia a II-a! Vezi brosura( click aici) de la prima editie.

Nu rata inscrierile, sunt doar 15 locuri.

Programul se va desfasura in Bucuresti in perioada 6 iunie – 16 iulie 2011, in timp ce inscrierile si selectia participantilor vor avea loc in perioada 9 – 31 mai 2011.

Young Professionals Academy- a life changing experience!

Detalii pe pagina proiectului: www.youngprofessionals.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează