YPC Cafe organizeaza seara dedicata filmelor TED

0

Seara filmelor TED

YPC Cafe organizeaza seara dedicata filmelor TED. 

In fiecare zi avem nevoie sa gasim solutii mai creative si mai iesite din comun pentru problemele cu care ne confruntam sau cu oportunitatile pe care le intampinam.

De aceea te invitam miercuri, 18 aprilie, ora 19.00, la cea de-a doua intalnire din seria de intalniri dedicate filmelor TED, intalnire ce are ca tema inovatia.

Ce vei pierde daca nu te vei alatura noua:

-3 filme TED culese cu atentie, care sa te inspire.
-Idei inovative la care sa cugeti pentru restul lunii.
– Noi relatii datorita faptului ca seara va fi una interactiva si vei putea face networking.
– Distractie si voie buna.
-Multa motivatie pentru noua zi.

Moderatorul serii este Paul Ardeleanu (www.paulardeleanu.ro).

Te rugam sa ne confirmi participarea la office@youngprofessionals.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează