Young Blood Prom

0

Young-Bloog-Prom (1)

Young Blood Prom, organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, se va desfășura în data de 16 noiembrie, orele 22:00, la House of Parties – Casa Presei Libere. Acest smart-event marcheaza Balul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, dar se adreseaza tuturor celor care doresc sa poata face networking, sa discute cu posibili angajatori, sa se distreze intr-o locatie aparte cu preturi studentesti, sa se bucure de gaming si sa ia parte la un concert VAMA in aceeasi seara, in acelasi loc.

Biletele se pot achizitiona pana in data de 16 noiembrie de la organizatorii evenimentului (0761.330.936 / 0799.000.020) cu pretul de 30 lei. Biletele in seara evenimentului vor fi 40 lei.

Obiectivul acestui smart-event este de a imbina toate nevoile si interesele studentilor. Astfel, pe langa distractia garantata, participantii vor avea si ocazia perfecta de a-si crea si un plan profesional de viitor, intr-un cadru deschis, lejer.

Cei care ne vor canta la acest eveniment sunt: VAMA, trupa Maxim si Double D. Iar printre colaboratorii nostri, cu care veti putea interactiona, se numara: Indygen, ANOSR, Cognosis, BRD, Adecco, BestJobs, MMM Consulting si altii.

ASPSE este o organizaţie bidirecţională, având o puternică orientare către proiecte, pe de o parte, iar pe de altă parte, o orientare către problemele de reprezentare studenţească, în chestiuni educaţionale la nivel naţional. Valorile ASPSE sunt PROFESIONALISMUL, PASIUNEA şi PRIETENIA.

Toti cei care doriti sa participanti la Young Blood Prom, urmariti pagina de Facebook a evenimentului pentru a afla toate detaliile legate de desfasurare si posibilitatea achizitionarii biletelor: www.facebook.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează