Young Blood Prom

0

Young-Bloog-Prom (1)

Young Blood Prom, organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, se va desfășura în data de 16 noiembrie, orele 22:00, la House of Parties – Casa Presei Libere. Acest smart-event marcheaza Balul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, dar se adreseaza tuturor celor care doresc sa poata face networking, sa discute cu posibili angajatori, sa se distreze intr-o locatie aparte cu preturi studentesti, sa se bucure de gaming si sa ia parte la un concert VAMA in aceeasi seara, in acelasi loc.

Biletele se pot achizitiona pana in data de 16 noiembrie de la organizatorii evenimentului (0761.330.936 / 0799.000.020) cu pretul de 30 lei. Biletele in seara evenimentului vor fi 40 lei.

Obiectivul acestui smart-event este de a imbina toate nevoile si interesele studentilor. Astfel, pe langa distractia garantata, participantii vor avea si ocazia perfecta de a-si crea si un plan profesional de viitor, intr-un cadru deschis, lejer.

Cei care ne vor canta la acest eveniment sunt: VAMA, trupa Maxim si Double D. Iar printre colaboratorii nostri, cu care veti putea interactiona, se numara: Indygen, ANOSR, Cognosis, BRD, Adecco, BestJobs, MMM Consulting si altii.

ASPSE este o organizaţie bidirecţională, având o puternică orientare către proiecte, pe de o parte, iar pe de altă parte, o orientare către problemele de reprezentare studenţească, în chestiuni educaţionale la nivel naţional. Valorile ASPSE sunt PROFESIONALISMUL, PASIUNEA şi PRIETENIA.

Toti cei care doriti sa participanti la Young Blood Prom, urmariti pagina de Facebook a evenimentului pentru a afla toate detaliile legate de desfasurare si posibilitatea achizitionarii biletelor: www.facebook.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează