Yard Sale Serendipity / Serendipity Tea Bucuresti

0
A doua editie Yard Sale Serendipity, cea de martie, 17 martie, ca de obicei la Serendipity Tea, langa Gradina Icoanei!
Cumperi la preturi mici comori de care altii s-au plictisit, nu le mai vin, plac sau, pur si simplu, pentru care nu mai au loc.
Duminica, 17 martie, 10:00-18:30, la Ceainaria Serendipity Tea (langa Gradina Icoanei) REUSE & RECYCLE! Cel mai chic yard sale din oras isi deschide portile la a doua editie – haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, carti, ilustrate plus mult ceai si multa scotoceala in cautare de comori demult uitate prin dulapurile altora. Gata sa fie re-purtate, re-folosite, re-iubite!
La intrare participanţii cumpără cu doar 7 lei o cană de ceai aromat şi primesc cadou participarea la tombola. Marele premiu: o portie de doua persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!
afisA3_martie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează