www.40debucatari.ro și atelierul de gătit pentru copii

0

Vești gastronomice bune! Papa la Șoni are o ofertă jucăusă pentru copii  din București.

Atelierul de gătit își propune să dezvolte într-un mod jucăuș, atractiv și provocator, abilitățile și cunoștințele copiilor privind implicațiile complexe ale unei alimentații gustoase și echilibrate, dar si abilitatile acestora de a socializa si lucra in echipa.

www.40bucatari.ro

Durata: Fiecare atelier se desfășoară pe o perioadă de 2-3 ore, o dată pe săptămână pe parcursul weekendului, timp de 6 săptămâni.

Modul de desfășurare al atelierul: viitorii bucătari iscusiți vor fi 40 la număr, împărțiți în patru grupe. Un atelier va gazdui două grupe odată. În fiecare grupă, cei mici vor putea să-și folosească mânuțele care pe parcurs vor deveni tot mai dibace în prepararea variatelor rețete pe care le vor învăța la fiecare întâlnire de la Șoni.

Pe durata atelierului, fiecare grupă de căte 10 va pregăti bucate timp de aproximativ o oră. Nici să nu vă treacă prin gând că ceilalți 10 viitori maeştri vor fi neglijați. În acest timp, ei vor putea desena, vor fi antrenaţi în jocuri tematice şi vor afla nenumărate taine din lumea bucatelor de la asistenţii atelierului. Bineînțeles că Șoni nu va uita nici de partea educativă și va pune la dispoziția copiilor dumneavoastră o serie de filmulețe și desene animate tematice vivide despre lumea variată a alimentelor și condimentelor.
Pentru a putea participa la cursurile de gătit înscrie-te aici la atelierul de gătit.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează