Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

www.40debucatari.ro și atelierul de gătit pentru copii

0

Vești gastronomice bune! Papa la Șoni are o ofertă jucăusă pentru copii  din București.

Atelierul de gătit își propune să dezvolte într-un mod jucăuș, atractiv și provocator, abilitățile și cunoștințele copiilor privind implicațiile complexe ale unei alimentații gustoase și echilibrate, dar si abilitatile acestora de a socializa si lucra in echipa.

www.40bucatari.ro

Durata: Fiecare atelier se desfășoară pe o perioadă de 2-3 ore, o dată pe săptămână pe parcursul weekendului, timp de 6 săptămâni.

Modul de desfășurare al atelierul: viitorii bucătari iscusiți vor fi 40 la număr, împărțiți în patru grupe. Un atelier va gazdui două grupe odată. În fiecare grupă, cei mici vor putea să-și folosească mânuțele care pe parcurs vor deveni tot mai dibace în prepararea variatelor rețete pe care le vor învăța la fiecare întâlnire de la Șoni.

Pe durata atelierului, fiecare grupă de căte 10 va pregăti bucate timp de aproximativ o oră. Nici să nu vă treacă prin gând că ceilalți 10 viitori maeştri vor fi neglijați. În acest timp, ei vor putea desena, vor fi antrenaţi în jocuri tematice şi vor afla nenumărate taine din lumea bucatelor de la asistenţii atelierului. Bineînțeles că Șoni nu va uita nici de partea educativă și va pune la dispoziția copiilor dumneavoastră o serie de filmulețe și desene animate tematice vivide despre lumea variată a alimentelor și condimentelor.
Pentru a putea participa la cursurile de gătit înscrie-te aici la atelierul de gătit.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.