Workshop Sessions. Ediţie specială cu Daniel Ramamoorthy

0

Sâmbătă, 20 iulie, echipa Akcees organizează o ediţie specială Workshop Sessions realizată de Daniel Ramamoorthy, antreprenor, investitor, consultant pentru start-up-uri şi trainer în cadrul şcolii de antreprenoriat Start Me Up. Evenimentul va fi găzduit de TechHub Bucharest, locul de întâlnire al comunităţii tech din Bucureşti, iar participanţii vor avea ocazia să afle cum se poate dezvolta un start-up fără bani. Tinerii care doresc să participe la eveniment se pot înscrie online pe site-ul programului http://akcees.com/workshop

Ediţia specială Workshop Sessions va oferi participanţilor toate informaţiile de care au nevoie pentru a construi un start de succes cu resurse financiare limitate. Workshop-ul debutează cu metodologia lean canvass şi continuă ajutând audienţa să răspundă la întrebările fundamentale: cine?, ce?, când? Şi unde? Ulterior, strategiile de marketing vor fi aduse în discuţie, alături de aspectele financiare, dezvoltarea de produse minim viabile şi prezentarea proiectelor în faţa investitorilor.

Evenimentul se adresează atât celor care au înfiinţat deja propria afacere, cât şi tinerilor care îşi doresc să devina antreprenori şi vor fi discutate exemple reale şi studii de caz concrete. La final participanţii vor primi resurse utile pentru dezvoltarea propriilor proiecte şi feedback.

Trainer în cadrul evenimentului este Daniel Ramamoorthy, antreprenor, investitor şi consultant pentru start-up-uri. Printre realizările sale se numără faptul că a dezvoltat un start-up de la 100 la 350 000 de clienţi fără buget în doar 8 săptămâni şi a fost implicat în strângerea şi gestionarea a peste 120 de milioane de EUR. În prezent Daniel face parte dintr-un panel de 7 persoane care consiliază guvernul irlandez cu privire la politicile şi strategiile de susţinere a ecosistemului antreprenorial. Daniel revine pentru a treia oară în România ca trainer în cadrul şcolii de antreprenoriat Start Me Up şi îşi doreşte să susţină activ dezvoltarea antreprenoriatului românesc.

Costul workshop-ului este de 50 EUR şi include participarea la eveniment şi toate materialele de curs, mentorat gratuit şi acces exclusiv la evenimentele Akcees şi cele ale partenerilor. Înscrierile la eveniment se realizează prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.com/workshop

Seria de evenimente dedicate antreprenoriatului continuă în perioada 21 – 27 iulie cu Start Me Up, singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia participanţii formează echipe, generează idei şi dezvoltă concepte viabile de business alături de un trainer internaţional, investitori şi antreprenori consacraţi. La final, echipele îşi validează proiectele dezvoltate prezentându-le în faţa unui juriu de specialitate. Tinerii care vor să facă în această vară primul pas pentru afacerea pe care şi-o doresc pot aplica online la http://startmeup.ro

Workshop Sessions este un proiect Akcees organizat cu sprijinul partenerilor media Radio Lynx, Radio România Internaţional, Forbes România, Business Woman, România Liberă, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, Zile şi Nopţi, BusinessLive.ro, Startups.ro, Comunicatedepresă.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, Ambition, SMARTfinancial.ro, BestRessource, Academic Link.

Susţinem şi ne susţin: Student din provincie, Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune (ASCIG), Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SISC), Inspire Business, Buzz!Camp, VWI Estiem, Incubator 107, Softbinator, Junior Achievement.

Despre Akcees

Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

workshop daniel-01

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează