Workshop Primul Discurs

0

Surprize, surprize!

Echipa de la Pregateste-te.ro (singurul blog dedicat vorbitului in public din Romania) organizeaza cu ocazia ultimei editii speakup un workshop cu tema „Primul Discurs” (Duminica pe 11 Decembrie, ora 12:30, Casa Universitarilor Bucuresti). 

Vor raspunde pe parcursul a circa 3 ore urmatoarelor intrebari:

  • Cum il pregatim, cum il livram si ce e de facut dupa discurs?
  • Ce ne facem cu emotiile, cum gestionam limbajul corpului si reactia salii?

Workshopul este dedicat atat incepatorilor in d-ale “vorbitului in public” cat si celor cu experienta care doresc sa aduca un aport de structura, siguranta si fluiditate in discurs.

Taxa de participare: 5 lei
Inscrie-te aici: http://bit.ly/SpeakUp3

Te asteptam cu drag!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează