Workshop de comunicare interculturala, 20 mai

0
Ai avut ocazia sa interactionezi cu studenti din alte tari, fie colegi cu tine in Bucuresti, fie in proiecte internationale, stagii Erasmus, etc ?

Centrul de Educatie non-Formala CEnF al Casei Studentilor Bucuresti (calea Plevnei 61, parter) organizeaza vineri, 20 mai, orele 14.00 – 18.00 Workshopul de Comunicare Interculturala, unde poti impartasi experientele tale de contact cu alte culturi si totodata sa inveti lucruri noi.

Workshopul isi propune sa ofere participantilor informatii generale si specifice de baza cu privire la comunicarea interculturala, precum si exemple concrete de aplicare a acestora in activitatea profesionala si personala :

  • Delimitari conceptuale – dialog intercultural
  • Instrumente specifice comunicarii interculturale – explicatii si exemple practice ( lucru in echipa)
  • Feedback, explicatii, concluzii esentiale.

www.educatie-alternativa.blogspot.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează