Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop dans “Tonus fizic si psihic prin dans kungfu”

0

Taiyin – Arta Modelarii Feminine – Workshop dans “Tonus fizic si psihic prin dans kungfu” 

Scoala “Taiyin – Arta Modelarii Feminine” va invita sambata, 26 ianuarie, orele 12:00 – 15:00 la un workshop de dans kungfu. Vom studia miscarile de baza ale acestui stil de dans precum si o scurta coregrafie.

Ce este dansul kungfu?

Dansul kungfu este un aspect aparte al dansului asiatic, caracterizat printr-o imbinare a miscarilor elegante ale dansului clasic cu miscarile dinamice  inspirate din artele martiale.

In momentele in care ne confruntam cu o lipsa de tonus fizic sau psihic, dansul kungfu, exersat mai ales in grup, este o metoda excelenta de revenire la o forma optima.

Mai ales la inceputul unui nou an avem nevoie de aceasta forma optima pentru a ne lansa cu forte proaspete in noile proiecte.

Astfel, in cadrul aceastui workshop aveti ocazia sa realizati un prim pas in asimilarea unor forme de miscare ce va permit imbunatatirea conditiei fizice si psihice.

Din continutul workshop-ului:

– exercitii de incalzire si relaxare a articulatiilor

– exercitii de crestere a flexibilitatii specifice dansului kungfu

– exercitii de coordonare specifice dansului kungfu

– o scurta coregrafie de dans kungfu

 

Program:

sambata, 26 ianuarie – 12:00-15:00

Locatie: Sediu Taiyin Piata Unirii – Str. Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, interfon ARTASIA (langa Institutul Bancar Roman)

Pret:

90 lei

Inscrieri:

* data limita de inscriere 24 ianuarie

inscrierea presupune achitarea taxei de participare

tel: 0731.497.159

e-mail: taiyin@arta feminitatii.ro

* numar de locuri limitat

kungfu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.