Workshop dans “Tonus fizic si psihic prin dans kungfu”

0

Taiyin – Arta Modelarii Feminine – Workshop dans “Tonus fizic si psihic prin dans kungfu” 

Scoala “Taiyin – Arta Modelarii Feminine” va invita sambata, 26 ianuarie, orele 12:00 – 15:00 la un workshop de dans kungfu. Vom studia miscarile de baza ale acestui stil de dans precum si o scurta coregrafie.

Ce este dansul kungfu?

Dansul kungfu este un aspect aparte al dansului asiatic, caracterizat printr-o imbinare a miscarilor elegante ale dansului clasic cu miscarile dinamice  inspirate din artele martiale.

In momentele in care ne confruntam cu o lipsa de tonus fizic sau psihic, dansul kungfu, exersat mai ales in grup, este o metoda excelenta de revenire la o forma optima.

Mai ales la inceputul unui nou an avem nevoie de aceasta forma optima pentru a ne lansa cu forte proaspete in noile proiecte.

Astfel, in cadrul aceastui workshop aveti ocazia sa realizati un prim pas in asimilarea unor forme de miscare ce va permit imbunatatirea conditiei fizice si psihice.

Din continutul workshop-ului:

– exercitii de incalzire si relaxare a articulatiilor

– exercitii de crestere a flexibilitatii specifice dansului kungfu

– exercitii de coordonare specifice dansului kungfu

– o scurta coregrafie de dans kungfu

 

Program:

sambata, 26 ianuarie – 12:00-15:00

Locatie: Sediu Taiyin Piata Unirii – Str. Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, interfon ARTASIA (langa Institutul Bancar Roman)

Pret:

90 lei

Inscrieri:

* data limita de inscriere 24 ianuarie

inscrierea presupune achitarea taxei de participare

tel: 0731.497.159

e-mail: taiyin@arta feminitatii.ro

* numar de locuri limitat

kungfu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează