Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop „ADcoholic” / 22 noiembrie

0

Prime Romania vă invită la un workshop „ADcoholic” pe 22 noiembrie!

Participanţii se vor întâlni cu specialişti din domeniu şi, timp de 9 ore (22.00-07.00), vor afla în cadrul workshop-ului cum se realizează promovarea în industria băuturilor alcoolice din România.

De îndată ce participanţii au acumulat cunoştinţele necesare despre domeniul băuturilor alcoolice, aceştia vor primi un brief din partea invitatului surpriză, ce va avea ca subiect construirea unei campanii de promovare, urmând ca fiecare echipă să îşi prezinte propunerea şi să primească feedback.

La răsăritul soarelui, organizatorii vor înmâna diplomele de participare şi, de asemenea, vor anunţa echipa care a găsit cea mai creativă idee de rezolvare a brief-ului şi o vor premia cu cărţi oferite de Editura Publica. Astfel, se va încheia cea de-a cincea ediţie de PRIME Maraton: ADcoholic Edition.

Numărul de locuri la eveniment este limitat, iar cei care doresc să participe se pot înscrie trimiţând un e-mail pe adresa maraton@primeromania.ro în care să specifice o campanie a unui brand de băuturi alcoolice care le-a plăcut şi să motiveze alegerea făcută, alături de nume, prenume, număr de telefon, facultatea şi anul de studiu. Data limită a înscrierilor este 20 noiembrie, ora 23:59, iar taxa de participare este de 10 RON.

afis_Maraton.2.1

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.