WinterTri Challenge 2014: peste 500 de participanti pentru Izvorani!

0

WinterTri Challenge 2014 sau bucuria participarii la primul triatlon al anului. 

poster web wintertri 2014 Sambata, 22 februarie, grijile si emotiile se lasa acasa, iar energia si buna dispozitia se pun la pachet, cu destinatia Izvorani. Ce se intampla acolo? Se da startul celei de a III-a editii WinterTri Challenge, un concurs-antrenament, cu un format adaptat sezonului rece.

Evenimentul se va desfasura in cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000, un loc cu traditie. Cu el se deschide sezonul competitiilor de triatlon din Romania si in acest an.

WinterTri 2014 vine cu cateva noutati si modificari importante:

  • startul de va da din incinta complexului – din fata intrarii in bazin (pentru un plus de spectacol si viteza)
  • traseul de alergare va fi separat de cel de bicicleta
  • introducerea unei probe noi – duatlon (la care cea de a doua alergare se face pe pista).

Peste 500 de participanti la start

Triatlonul incepe cu proba de alergare, se continua cu cea de bicicleta, iar finishul este in bazinul olimpic acoperit (dupa parcurgerea celor 500 m de inot). Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier si drum pietruit, iar cel de bicicleta este pe asfalt.

Probele in care se vor intrece participantii sunt urmatoarele:

  • triatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 500m inot | individual si stafeta
  • duatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 3km alergare (pe psita) | individual si stafeta

La start sunt asteptati peste 500 de participanti, de la copii pana la varstnici, iar peste jumatate dintre cei inscrisi se afla la primul lor triatlon. La final, toti participantii vor fi rasplatiti cu medalii, iar cei mai rapizi vor fi recompensati cu premii, cupe si diplome.

Pentru cei care au participat la primele doua editii, cea din acest an oferă un bun prilej de a redescoperi bucuria participarii la un triatlon de iarna si de a-si depasi inca o data propriile limite. Pentru cei care vor face primul lor triatlon, principala miza pe care trebuie sa si-o stabileasca este aceea de a se simti bine si de a savura fiecare minut al cursei (prin baza, padure si bazin).

Ultimele noutati despre WinterTri Challenge se comunica in mod constant atat pe site-ul evenimentului, cat si pe pagina de facebook smartatletic si pagina evenimentului.

WinterTri este evenimentul care deschide si sezonul competitional smartatletic – TriChallenge Circuit 2014, care reuneste, pe langa triatlonul de la Izvorani, maratonul de inot in mare  – Aqua Challenge Mamaia, Triathlon Challenge Mamaia si TriKids Challenge Bucuresti, duatlon si cros pentru copii.

Anul acesta WinterTri se va desfasura cu sprijinul parenerilor Orange, Skoda, Castrol HTC, PowerBar si Felt. Parteneri institutionali: Federatia Romana de Triatlon, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Primaria Snagov, Primaria Ciolpani. Partener media: Gazeta Sporturilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează