“Winds Apart”, noul album acustic al The Amsterdams se lanseaza azi, vezi VIDEOCLIPUL!

0

“Winds Apart”, noul album acustic al The Amsterdams se lanseaza azi, 19 decembrie.

Formatia bucuresteana The Amsterdams lanseaza azi, 19 decembrie, cel de-al treilea album, “Winds Apart”. Concertul de lansare are loc la Dianei 4 (Bucuresti), acolo unde in urma cu un an cei 4 au decis, in urma unui concert acustic, ca ar fi bine sa puna piesele exact in acea forma pe un disc.

“Winds Apart” a fost inregistrat in perioada decembrie 2012 – decembrie 2013 si contine 15 piese acustice, din care 2 compozitii noi, “Crackers” si “Where to go”, ce nu au mai aparut pe niciun material pana in prezent, desi au fost cantate in concerte. Restul cantecelor sunt reinterpretari in cheie unplugged  a mai multor piese de pe albumele “Adolessons” si “Electromagnetica”.

“Am lucrat mai mult decat la orice album pentru albumul asta, la un moment dat chiar ne gandeam sa nu-l mai scoatem. Asta pentru ca se batea pentru intaietate cu viitorul album electric, prevazut sa apara in 2014. Pana la urma, cred ca a aparut exact in momentul potrivit, in locul potrivit. Sunt 15 piese reprezentative pentru formatie, iar acum le-am adus la o forma foarte intima. Suntem tot noi, dar cu   picioarele langa semineu si cu mainile pe un pahar de vin, din care am baut un an intreg.” – (Andrei Hategan / The Amsterdams). 

“Winds Apart” este produs de The Amsterdams, mixat si masterizat de Janin Pasniciuc (Dekadens, Zebre, AB4).

Primul videoclip de pe “Winds Apart” se lanseaza tot azi si este la piesa “Where to go”, fiind realizat de Alina Manolache. “Where to go” este printre primele piese compuse de formatie, dar nu a aparut niciodata pe un material de studio. Varianta de album a fost mixata si masterizata de Adam Whittaker, cunoscut pentru munca sa excelenta pentru mai multe trupe din noul val al muzicii romanesti.

the amsterdams

Invitati speciali la concertul de lansare The Amsterdams sunt Victor Moise (Gopo), fost vocal in The Moood, actualmente in After What si Roxana Niculae de la We Singing Colors. Concertul e prevazut sa  inceapa in jurul orei 21.30, accesul in locatie putandu-se face incepandfiind posibil cu cateva ore inainte.

Biletul de intrare este 15 RON. Mai multe despre event aici: www.facebook.com/events

Albumul “Winds Apart”  pe suport CD poate fi achizitionat chiar in locatie, iar online va putea fi ascultat integral si cumparat incepand cu 20 decembrie de pe www.theamsterdams.bandcamp.com , urmand ca in saptamanile urmatoare sa fie de gasit si pe iTunes, plus multe alte shop-uri online internationale.

Mai multe pe www.facebook.com/theamsterdams si http://ro.wikipedia.org/wiki/The_Amsterdams

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează