Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend superb în Codrii Vlăsiei pentru haiducii și domnițele din Riders Club

0

Sâmbătă, 6 octombrie 2018, ne-am bucurat de o experiență ciclistă deosebită, la numai câțiva kilometri de București. Competiția Haiduci și Domnițe, penultima din sezonul Riders Club 2018, a adus la start aproape 1.000 de cicliști, adulți dar și copii, dornici să trăiască încă o aventură superbă în natură, pe bicicletă. Competiția a fost SOLD-OUT înainte de închiderea înscrierilor.

Deși dimineața a debutat relativ răcoros, specific începutului de octombrie, până la startul cursei de pe traseul Scurt temperatura a devenit ideală, iar cerul senin a deschis drumul larg aventurii în natură.

Startul concursului Haiduci și Domnițe, organizat de Riders Club, s-a dat la ora 10:00, în curse pornind riderii înscriși pe traseul Scurt – 17 km, respectiv copiii însoțiți de părinți, cu vârste între 5 și 12 ani, dar și adulții aflați la primele experiențe sportive de acest fel. În cursele de pe trasele, Standard – 30 km și Epic – 60 km, s-a pornit în valuri, la ora 11:30. Aici au fost prezenți și cei mai mulți rideri, majoritatea cu multă experiență în concursuri MTB, care au dorit fie să exploreze cât mai mult codrii Vlăsiei, fie să își testeze din plin rezistența și viteza.

Atmosfera a fost deosebită, în zona de Start/ Finish a evenimentului predominând voia bună și veselia. Familii, prieteni, colegi, toți au fost reuniți de această pasiune pentru sport și s-au bucurat de o zi călduroasă de toamnă la penultimul concurs din calendarul Riders Club 2018.

Pe această cale dorim să mulțumim partenerului nostru de încredere echipa MTB Academy, precum și tuturor sponsorilor, partenerilor și fotografilor pentru sprijinul acordat la evenimentul Haiduci și Domnițe, ediția 2018!

Cea de a 6-a ediție a competiției Haiduci si Domnițe a fost susținută de Gatorade și BOSCH, în calitate de sponsori oficiali, de RADIO GUERRILLA, partenerul media oficial al competiției, de sponsorii de sistem GoldNutrition, Barilla, ORGANIC INDIA, ProFructta, BONO. Transmitem mulțumiri și sponsorilor concursului BikeXpert, DRAG Bicycles, TOTAL GAMA Prod SRL, SUUNTO, BOOM PODS.

Parteneri de sistem sunt Freerider.ro, MTB ACADEMY, AmBike – Ambulanța de Biciclete, A&I CONCEPT TRANSPORT, BIKE FM, ROMSILVA și ASVSU.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență, Biciclistul.ro, România Pozitivă, IReporter.ro, Bike Events și Sports Planner.

Ultima competiție din calendarul Riders Club 2018 este Maratonul Dunării, programat pe 4 noiembrie la Prundu, în  județul Giurgiu, eveniment care, suntem convinși, va încheia sezonul cu o atmosferă și un tonus excelente. Peste iarnă vom avea ocazia să ne relaxăm, să povestim despre cele mai frumoase amintiri ale sezonului ciclist și cu entuziasm să ne plănuim următoarele expediții. În curând, echipa MPG va anunța noutățile anului viitor, așadar fiți cu ochii pe www.ridersclub.ro!

Vă mulțumim tuturor celor care ați dat curs acestei aventuri și vă felicităm pentru rezultate!

Despre MPG România:

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Cel mai nou eveniment din calendarul sportiv, lansat în 2017 este Carpathian MTB Epic, o competiție de ciclism pe etape, cu format special: www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.700 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.