Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend de sport si distractie la Baneasa – ciclism si alergare in 27 si 28 august!

0

Va reamintim ca in acest weekend, in padurea Baneasa, peste 1.300 de sportivi amatori isi vor manifesta libertatea de miscare la evenimentele de ciclism si de alergare organizate de MPG.

Riders Club_4 Pedale_start

Sambata, 27 august, la ora 11:00, peste 400 de ciclisti vor lua startul in concursul de stafeta 4 Pedale, din calendarul Riders Club. Fiecare dintre cei 2 membrii ai echipei trebuie sa parcurga un traseu de 21 de km in padurea Baneasa, schimbul de stafeta urmand sa se realizeze in zona de Start Finish.

Detalii complete si programul evenimentului gasiti pe pagina dedicata:

http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/4-pedale-2016

http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/4-pedale-2016#program

Duminica, 28 august, la ora 09:00, se desfasoara competitia de alergare FOX TRAIL Half Marathon, din calendarul RUNFEST, la care vor lua parte 900 de concurenti, copii, juniori si adulti. La ora 09:00, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani vor pleca primii in cursa pe traseul de 2,5 km, adaptat special abilitatilor lor. La ora 10:30 vor lua startul participantii inscrisi pe traseele: Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani.

Detalii complete si programul evenimentului gasiti pe pagina dedicata:

http://www.runfest.ro/ro/competitie-alergare/bucharest-fox-trail-half-marathon-2016

http://www.runfest.ro/ro/competitie-alergare/bucharest-fox-trail-half-marathon-2016#program

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.