Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend de gimnastică live: Campionatul Național de Gimnastică Artistică Feminină Junioare III de la Ploiești

0

Campionatul Național pe Echipe și Individual al junioarelor III va fi transmis live în perioada 21-22 mai 2021. Transmisiunea se va face pe canalul de Facebook al Federației Române de Gimnastică.

Găzduit de sala Olimpia din Ploiești, concursul organizat de Federația Română de Gimnastică este transmis vineri, 21 mai, in intervalul orar 9:45 – 20:30 și sâmbătă, 22 mai, între orele 10:45 – 12:30.

La acest campionat vor fi reprezentate 15 cluburi de gimnastică (CSM Arad, SCM Bacău, CSȘ Bârlad, CS Dinamo, CS Steaua, CSȘ Buzău, CSM Cluj, CSȘ Viitorul Cluj, CS Farul Constanța, CSȘ1 Constanța, LPS Cetate Deva, CSȘ Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești, CSȘ 1 Timișoara). Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor și măsurilor sanitare și de protecție în vigoare.

Vă așteptăm online pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică: https://www.facebook.com/frgimnastica.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.