Webinarul Crowdfunding pentru ONG-uri

0

Crowdfunding pentru ONG-uri Ai un proiect bun, care aduce o schimbare? 

Participă la webinarul organizat de TechSoup România, special pentru ONG-uri și află cum te poate ajuta platforma de crowdfunding www.potsieu.ro să-ți transformi proiectul în realitate.

Ioana Oprișan, Creator de structură, în cadrul proiectului PotSiEu.ro, va fi prezentă la întalnirea online care va avea loc pe 26 septembrie, orele 18:00.

Înscrie-te online aici!

Seminarul online este gratuit și se adresează organizațiilor neguvernamentale membre ale comunității TechSoup. Vă puteți alătura comunității TechSoup, fără costuri, urmând pașii descriși aici.

pot si eu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează