„We Are Camera” in festivalul „Maratonul Teatrului Independent”

0

Prima reprezentatie din Bucuresti a spectacolului We Are Camera de Fritz Kater (traducerea Victor Scoradet), proiect independent si premiera pe tara a textului controversatului dramaturg si regizor german.

Spectacolul a fost invitat in festivalul „Maratonul Teatrului Independent” si se va juca Marti, 11 septembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Apropo, Sala Dalles (intrarea prin Libraria Dalles), B-dul Nicolae Balcescu, nr.18.

Update We Are Camera de Fritz Kater – S-a schimbat locatia!

Spectacolul se va juca la noul sediu al Teatrului Apropo, pe Str. Foisorului nr.160 (colt cu Splaiul Unirii, langa reprezentanta Mazda)

Se poate ajunge cu metroul:

– pana la Timpuri noi si apoi 5-7 minute de mers pe jos pe Splaiul Unirii sau
– pana la Mihai Bravu si apoi 5-7 minute de mers pe jos pe Soseaua Mihai Bravu inspre Splai, si mai departe pe Splai pana pe Foisorului. 

Data si ora raman neschimbate: Marti 11 septembrie de la ora 18.00

Spectacolul dureaza 1 ora si 20 minute. Biletul costa 5 RON si poate fi achizitionat de la punctul de vanzare al Festivalului situat la Godot Cafe Teatru (str. Blanari Nr. 14 – Centrul Vechi), zilnic intre orele 12.00 – 19.00. Rezervari la: contact@teatrul.ro 

Mai multe detalii despre spectacol gasiti aici:www.horiasuru.ro/we-are-camera
Programul complet al festivalului aici:

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează