WARM UP Filmele NexT Imaginaria la Incubator 107 / 1 martie 2013

0

WARM UP NexT 2013: Imaginaria

Filmele NexT Imaginaria vin la Incubator 107 pe 1 martie

Festivalul Internațional de Film NexT se pregătește pentru cea de-a 7-a ediție, ce va avea loc anul acesta în perioada 10-14 aprilie. Proiecțiile și seminariile NexT se vor desfășura în locațiile partenere: Cinema Scala, Cinema Studio și Cărturești Verona.

Ediția de anul acesta a Festivalului va fi precedată de 3 evenimente de WARM UP în cadrul cărora se vor proiecta filmele câștigatoare ale ediției 2012 și programele speciale NexT Imaginaria și NexT Dance, ce au făcut parte din programul NexT 2012.

Primul eveniment WARM UP NextT2013  – NexT Imaginaria – va oferi ocazia iubitorilor de scurt metraj să vadă sau să revadă o selecție a celor mai bune realizări din categoriile SF, fantasy și horror. Evenimentul va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 19.00, în spațiul Incubator 107 (Strada Traian 107, București).

Programul proiecției cuprinde:

Hârşt! / Zing, regia Kyra Buschor, Cynthia Collins, Germania, 2011, 7’

Eroare 0036 / Error 0036, regia Raúl Fernández Rincón, Spania, 2011, 12’

Viaţa de apoi…? / Prohveti sünd…?, regia Rao Heidmets, Estonia, 2011, 13’

Memoria materiei / Keha mälu, regia Ülo Pikkov, Estonia, 2011, 10’

Mătăsari, regia Ilija Piperkoski, România, 2011, 24’

Spaima / El espanto, regia J. J. Marcos, Spania, 2011, 15’

Moartea unei insecte / Erään hyönteisen tuho, regia Hannes Vartiainen & Pekka Veikkolainen, Finlanda, 2010, 7’

Cariera de piatră / Kamene, regia Katarína Kerekesová, Slovacia, 2010, 26’

Un scurt preview al proiecţiei poate fi văzut aici: http://tinyurl.com/c6cwsmb

 

În deschiderea evenimentului, Yvonne Irimescu, coordonatoarea Festivalului Internațional de Film NexT, va povesti mai multe despre fimele proiectate, dar și cu ce surprize vine noua ediție.

Ca în fiecare an, agenda NexT va cuprinde programul de competiție și secțiunile  tradiționale ale festivalului: Semaine internationale de la critique (secțiune paralelă a Festivalului de Film de la Cannes, Short Matters (scurtmetrajele nominalizate la Oscarurile Europene), Festival Friends/Prietenii Festivalului (pogram prezentat de HBO), Și ei au fost NexT Generation și Cristi & Otto (programul dedicat filmelor realizate de regizorul Cristian Nemescu și sound-designer-ul Andrei Toncu).  Nu va lipsi nici programul NexT Kids cu o selectie de filme si activitati dedicate celor mici.

Festivalul Intenational de Film NexT  este un eveniment organizat de Societatea Culturala NexT.

NexT IMAGINARIA

Festivalul Internaţional de Film NexT se desfăşoară și în 2013 sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Activităţile Societăţii Culturale NexT se încadrează în “Viziunea pe 30 de ani pentru România” a Casei Regale.

Cu sprijinul: Centrului Național al Cinematografiei și  Uniunii Cineaștilor din România.

Sponsori : Romtelecom, JTI, HBO

Parteneri: Institutul Cultural Român, Carturesti, Stage Expert, Abis, Noumax, Illy, UPS, Mediatrust, Goethe Institut, Institutul Cervantes, Ambasada Suediei, Ambasada Portugaliei, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Institutul Balassi

Parteneri media: Cocor Media Channel, ShortsTV,  Utv, Radio Guerilla, Decât o revistă, TATAIA, BeWhere, Șapte Seri, Feeder.ro, orasulm.eu, metropotam.ro, urban.ro, hotcity.ro, Trilulilu.ro,  Liternet.ro, SUB25.ro, Filmreporter.ro, Peteava.ro, Cinemagia.ro, Modernism.ro, Hypestreet.ro

NexT Kids este un program susținut de Itsy Bitsy și promovat de urbankid.ro și prokid.ro.

Bilete și abonamente disponibile prin EventBook.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.