Vrei sa vezi cum arata o unitate model de economie sociala?

0

Ziua Porților Deschise” la Motivation, 6 aprilie 2011

Persoanele cu dizabilități pot fi integrate profesional prin economia socială

Miercuri, 6 aprilie 2011, între orele 9.30 si 12.00, sunteți invitați la ’’Ziua Porților Deschise”, pentru o vizită de informare la unitatea protejată a FMR.

Pe 6 aprilie, veți putea vizita Motivation SRL, cu sediul în localitatea Buda, județul Ilfov, unul dintre modelele de economie socială și care are ca obiect principal de activitate distribuția de scaune rulante și echipamente de mobilitate personalizate.

’’Ziua Porților Deschise” la Motivation SRL este organizata în cadrul proiectului „Alianța pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundația „Alături de Voi” România în parteneriat cu Direcția Generală Protecția Persoanelor cu Handicap – MMSF, Fundația Motivation România, DGASPC Iași și Cooperativa Socială ”Il Poliedro” Italia. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investește în oameni!, Axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”.

Pentru confirmări și detalii privind transportul asigurat de FMR pentru vizita de informare de pe 6 aprilie, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa: o.grosu@motivation.ro sau la telefon 0725.133.144, persoană de contact Oana Grosu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează