Voyage, Voyage la Praga, marti 28 august cu Nadine Vladescu la Libraria Bastilia

0

Voyage, Voyage Praga, marti 28 august, de la ora 19 la Libraria Bastilia din Bucuresti. 

Invitatii serii sunt Laura Albulescu, redactor-sefla Editura Art, si Rene Kubasek, directorul Centrului Ceh din Bucuresti.

Subtema editiei este „Umorul”: absurd, negru, molipsitor!

Vorbim despre Praga si despre cartea lui Bohumil Hrabal, „L-am servit pe regele Angliei” si apoi ne uitam la „Czech Dream”, un documentar hilar care demonteaza iluziile comice ale consumerismului din Cehia.

Voyage, Voyage—Praga

La sfârșitul verii, când se-adună melancoliile, alungăm umorile cu… mult umor! Negru, absurd, viu și molipsitor! Ne plimbăm prin Praga de Aur, zâmbim subțire povestind pățaniile chelnerului norocos din L-am servit pe regele Angliei de Bohumil Hrabal și-apoi nu ne mai oprim din hohotit, urmărind un documentar-farsă despre iluziile comice ale societății de consum.

Dress code: Foarte casual, adică lejer și relaxat, ca pentru un atelier de râs. Zâmbiți, vă rog!

Cel mai larg zâmbet primește un premiu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează