Voyage, Voyage in locuri imaginare, joi 13 decembrie 2012

0

Voyage, Voyage in locuri imaginare, joi 13 decembrie 2012

Editia cu numarul 11 „Voyage, Voyage” va avea loc joi, 13 decembrie, de la 18:30, la Libraria Bastilia (Bucuresti, Piata Romana nr. 5). Cu T.O. Bobe si Ana-Maria Sandu, prin „Locuri imaginare”, intr-o editie speciala de Craciun, in care ne jucam si colindam prim vise, lumi fantastice, lumi care-ar fi putut sa fie sau altele care desi exista sunt de necrezut si, nu in ultimul rand, prin „Orasele invizibile”, cartea lui Italo Calvino.
Va fi o calatorie intensa si plina de lucruri neobisnuite, deoarece vom trece in viteza chiar si prin mintea lui John Malkovich!Dress code-ul e cel mai fantezist si mai liber de pana acum: veniti imbracati in propria voastra lume imaginara si castigati premiul!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează