Voyage, Voyage @ Berlin

0

Maine, 21 iunie de la 19, la Libraria Bastilia (Piata Romana nr. 5), Voyage, Voyage despre…Berlin, cu Alexandra Olivotto (critic de film) si Alexandru Potocean (actor).

Vorbim despre Berlinul eclectic, alternativ, indie, punk, tolerant, nebun, genial, trecand prin scrisorile lui Caragiale de la Berlin.  Ne uitam apoi la Alearga, Lola, alearga, filmul indie cult al lui Tom Tykwer.

Pentru ca maine e solstitiul de vara, deci ziua cea mai lunga din an, libraria pregateste o seara lunga si plina, cu inca doua evenimente dupa Voyage, Voyage, un concert si o lectura amuzanta din tot felul de carti care mai de care mai diverse si mai bizare :.)
Sa vina lumea, deci!
voyage_14-web
afis Bastilia 21 iunie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează