Vorbitul in public la Zilele Educatiei Nonformale: Speakup 12, Personal. Emotional. NonFORMAL

0

 Speakup 12: Personal. Emotional. NonFORMAL

CAND?

Vineri, 28 septembrie 2012, intre orele 18:00 si 20:00

UNDE?

Bucuresti, bulevardul Maresal Alexandru Averescu nr. 17, pavilionul C, parter, in incinta Complexului Social de Servicii „Sfanta Ecaterina”

Eveniment cu intrare gratuita

Prezinta-te vineri, 28 septembrie, la ora 18:00 pentru un altfel de speak up si pentru o doza de nonformal autentic.

Sursa: ps.pregateste-te.ro

Vom discuta despre ce inseamna nonformalul in muzee si teatre, daca el exista in scoli sau universitati si cum se imprieteneste mentalitatea de life long learning cu activitatile de zi cu zi. Vom vorbi despre povesti personale, experiente nonformale si inspira?ie.

Ba, mai mult! Vom vedea ce inseamnu un lifestyle nonformal, ce putem invata de la oamenii pe care ii intalnim si cum poti ajunge sa schimbi „cariera” sau domeniul de interes la 180 de grade…de mai multe ori.

SpeakUp #12 va fi o editie speciala cu ocazia ZEN, Ziua Educatiei Nonformale.

Speakerii vor prezenta pret de maximum 20 de minute. Apoi vom organi o mini-dezbatere cu intrebari si raspunsuri de ambele parti ale baricadei ca sa vedem cat de nonformali suntem cu adevarat.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează