Volunteers Fest prezintă Săptămâna Sportivă

0

  

  • Săptămâna Sportivă se desfășoară în perioada 20 – 24 aprilie 2013 în Parcul Tineretului
  • Evenimentul are în prim-plan campionate de fotbal, volei, baschet, precum şi jocurile copilăriei

Saptamana Sportiva_BdV

Volunteers Fest, singurul festival din România dedicat tuturor voluntarilor, prezintă Săptămâna Sportivă. În perioada 20-24 aprilie, în Parcul Tineretului, voluntarii amatori de sport sunt aşteptaţi să participe la meciuri de fotbal, baschet şi volei. Pe lângă aceste activități vor fi organizate jocuri, la care este aşteptată toată lumea, fie că vor participa împreună cu o echipă sau vor fi doar simpli spectatori.

 

Săptămâna sportivă va fi deschisă pe 20 aprilie, începând cu ora 14:00, de către meciul demonstrativ de fotbal între Brigada de Voluntari şi selecţionata organizaţiilor non-guvernamentale. Înscrierile pentru selecţionata ONG-urilor sunt deschise pe www.volunteersfest.ro.

 

Programul evenimentului este următorul:

  • Sâmbătă, 20.04.2013 – ora 14:00

Meci demostrativ Brigada de Voluntari – Selecţionata ONG-urilor

15:00 – 18:00  Campionat fotbal – fazele preliminatorii

  • Duminică, 21.04.2013 – ora 15:00

Campionat fotbal – fazele eliminatorii + meciurile finale

 

  • Luni, 22.04.2013 – ora 15:00, Campionat baschet
  • Marti, 23.04.2013 – ora 15:00, Campionat volei
  • Miercuri, 24.04.2013 – ora 15:00, Jocurile copilăriei

 

Înscrierile pentru Săptămâna Sportivă se fac prin completarea formularului de pe site-ul www.volunteersfest.ro.

Pe 24 aprilie, Volunteers Fest încheie prima ediţie a singurului festival dedicat voluntarilor din România cu un concert în Kulturhaus, formaţiile invitate sunt Loungerie II, Green Tea, Barock Group şi Timeline. Datorită succesului piesei de teatru „Doar un voluntar”, pe 28 aprilie, Volunteers Fest şi ART Fusion organizează un nou eveniment în Open Pub.

Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă rugăm accesaţi site-ul www.volunteersfest.ro şi pagina de Facebook.

Parteneri: F64, Epson, Open Pub, ArCub, Silver Church, Trouble Dance School

 

Parteneri media: Bravo, money.ro, Şapte Seri, Revista de Povestiri, Student din Provincie, 220.ro, orasulm.eu, TV City, România Pozitivă, Blogunteer, CSR Media, Cooperativa Urbană, Studentie.ro, Teen Press, Succes pentru România, amdoar18ani.ro, Gen90, onlinestudent.ro, Calendar Evenimente

 

Parteneri educaţionali: DaAfaceri, ART Fusion, Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro), Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat, Fundaţia Tineri pentru Tineri, Asociaţia Young Initiative, Philos – Asociaţia Studenţilor din Filosofie, ASJC – Youthpress Romania, EESTEC LC Bucharest, Liga Studenţilor Electonişti, Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Greenpeace CEE Romania, Omnimind – Asociaţia pentru dezvoltarea potenţialului uman, Sindicatul Studenţilor din Cibernetică, Cercetaşii României, Advice România, Fundaţia Friends for Friends, Liga Studenţilor Români din Străinătate, ELSA România, Teamwork, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, AEGEE Bucureşti.

***

Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit, care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social.

Organizaţia are la activ participarea la peste 150 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria).

Brigada de Voluntari contribuie la îmbunătăţirea productivităţii în cadrul unui eveniment, având cunoștințe practice despre managementul acestuia. Asociaţia vine în sprijinul organizatorilor cu coordonatori specializaţi şi echipe pentru acces, acreditări, puncte de înregistrare, îndrumare, producție, waste management, asistenţi backstage, translatori, etc. Mai multe informații despre BdV sunt disponibile pe site și pagina de Facebook.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează