Voluntariatul PrindE COnTUR, conferință despre voluntariat și turism

0

Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR dă startul celui mai nou  proiect  al său, Voluntariatul PrindE COnTUR, sub forma unor conferințe axate pe voluntariat și turism adresate tinerilor studenți și se desfășoară în cadrul Academiei de Studii Economice, în perioada 16 – 17 Octombrie.

În parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, prima ediție își propune să aducă la cunoștința studenților importanța voluntariatului atât pentru comunitate, cât și pentru construirea parcursului lor profesional, sub sloganul Nu poți lăsa urme în nisip dacă stai deoparte!

Prima conferință se va desfășura pe data de 16 octombrie, începând cu orele 13:30, în sala 2013 din clădirea Virgil Madgearu (Facultatea de Cibernetică,  ASE), și va aborda tema voluntariatului, în cadrul căreia îi vei putea întâlni pe Liana Buzea (inițiator Let’s do it Romania), Ionuț Tunaru (fondator Brigada de Voluntari), Andreea Hagiu (coordonatoarea voluntarilor  Let’s do it Romania) și Paul Olteanu (specialist in branding personal și comunicare publică).

La aceeași oră și locație va începe și cea de-a doua conferință din data de 17 octombrie, va prezenta experiențele inedite în turism, cu morală inspirațională și educativă, trăite de invitați precum: Ana Maria Caia (prezentator TV emisiunea Bazar TVR2), Ivan Bobal (blogger cupluta.ro), Dan Chitilă (ghid turistic Outdoor activities în România) și Mircea Drăghici (Managing Director la EST Hospitality Consulting).

Dacă și tu crezi că din experiențele celorlalți poți învăța multe, atunci confirmă-ți locul cât mai curând aici: http://club-ecotur.ro/proiecte/voluntariatul-prinde-contur/ !

Nu mai sta pe gânduri și apucă-te de completat! Echipa Voluntariatul prindE COnTUR te așteaptă nerăbdătoare!

Urmărește-ne pe: www.club-ecotur.ro

www.facebook.com/clubecotur

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează