Voluntariatul PrindE COnTUR, conferință despre voluntariat și turism

0

Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR dă startul celui mai nou  proiect  al său, Voluntariatul PrindE COnTUR, sub forma unor conferințe axate pe voluntariat și turism adresate tinerilor studenți și se desfășoară în cadrul Academiei de Studii Economice, în perioada 16 – 17 Octombrie.

În parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, prima ediție își propune să aducă la cunoștința studenților importanța voluntariatului atât pentru comunitate, cât și pentru construirea parcursului lor profesional, sub sloganul Nu poți lăsa urme în nisip dacă stai deoparte!

Prima conferință se va desfășura pe data de 16 octombrie, începând cu orele 13:30, în sala 2013 din clădirea Virgil Madgearu (Facultatea de Cibernetică,  ASE), și va aborda tema voluntariatului, în cadrul căreia îi vei putea întâlni pe Liana Buzea (inițiator Let’s do it Romania), Ionuț Tunaru (fondator Brigada de Voluntari), Andreea Hagiu (coordonatoarea voluntarilor  Let’s do it Romania) și Paul Olteanu (specialist in branding personal și comunicare publică).

La aceeași oră și locație va începe și cea de-a doua conferință din data de 17 octombrie, va prezenta experiențele inedite în turism, cu morală inspirațională și educativă, trăite de invitați precum: Ana Maria Caia (prezentator TV emisiunea Bazar TVR2), Ivan Bobal (blogger cupluta.ro), Dan Chitilă (ghid turistic Outdoor activities în România) și Mircea Drăghici (Managing Director la EST Hospitality Consulting).

Dacă și tu crezi că din experiențele celorlalți poți învăța multe, atunci confirmă-ți locul cât mai curând aici: http://club-ecotur.ro/proiecte/voluntariatul-prinde-contur/ !

Nu mai sta pe gânduri și apucă-te de completat! Echipa Voluntariatul prindE COnTUR te așteaptă nerăbdătoare!

Urmărește-ne pe: www.club-ecotur.ro

www.facebook.com/clubecotur

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.