Voluntar pentru România performantă

0

România este o țară frumoasă! Păcat că este locuită, de prea puțini oameni ca tine!

Ce te deosebește este energia și pasiunea cu care faci lucrurile în care crezi. Ai talentul de a aduna în jurul tău oameni care simt și gândesc la fel. Acestea sunt condițiile pentru a deveni voluntar la Romanian Business Leaders Summit (RBLS).

Primul summit al mediului de business românesc va avea loc în perioada 3-5 februarie 2012 la București, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. RBLS îi va reuni pe cei mai vizionari 300 de lideri români pentru a lucra împreună la definirea direcției în care economia trebuie să se îndrepte pentru ca România să fie o țară performantă.

Poți ajuta la organizare atât înainte cât și în timpul Summitului, contribuind la îndeplinirea activităților de documentare și de asistență de producție.

Cerințele și responsabilitățile sunt detaliate pe http://www.rbls.ro/voluntar.php iar aplicațiile vor fi trimise la volunteer@rbls.ro. Aplicația va conține motivația, alegerea activității de voluntariat (documentare sau producție) și menționarea disponibilității de a fi voluntar înainte și/sau în timpul Summitului.

Detalii despre Summit, pe www.rbls.ro și pe pagina de Facebook.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează