Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntar pentru România performantă

0

România este o țară frumoasă! Păcat că este locuită, de prea puțini oameni ca tine!

Ce te deosebește este energia și pasiunea cu care faci lucrurile în care crezi. Ai talentul de a aduna în jurul tău oameni care simt și gândesc la fel. Acestea sunt condițiile pentru a deveni voluntar la Romanian Business Leaders Summit (RBLS).

Primul summit al mediului de business românesc va avea loc în perioada 3-5 februarie 2012 la București, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. RBLS îi va reuni pe cei mai vizionari 300 de lideri români pentru a lucra împreună la definirea direcției în care economia trebuie să se îndrepte pentru ca România să fie o țară performantă.

Poți ajuta la organizare atât înainte cât și în timpul Summitului, contribuind la îndeplinirea activităților de documentare și de asistență de producție.

Cerințele și responsabilitățile sunt detaliate pe http://www.rbls.ro/voluntar.php iar aplicațiile vor fi trimise la volunteer@rbls.ro. Aplicația va conține motivația, alegerea activității de voluntariat (documentare sau producție) și menționarea disponibilității de a fi voluntar înainte și/sau în timpul Summitului.

Detalii despre Summit, pe www.rbls.ro și pe pagina de Facebook.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.