Voluntar pasionat de educatie pentru Gala Premiilor in Educatie. Vrei?

1

Fundatia Dinu Patriciu este in cautarea unor voluntari pasionati de educatie!

Avem nevoie de ajutor din partea voastra pentru organizarea Galei Premiilor in Educatie – un eveniment dedicat celor cu rezultate extraordinare din sistemul educational romanesc. Chiar daca evenimentul este la inceputul lunii noiembrie, competitia care ii precede – cea in urma careia vor fi selectati cei mai buni elevi, studenti, profesori universitari si preuniversitari, bibliotecari, cercetatori sau ONG-uri din anul scolar 2010 – 2011 – are mai multe etape, unde avem nevoie de voi.

Astfel, daca esti student/a, iar intre 10 septembrie si 2 noiembrie esti in Bucuresti si crezi ca ai cateva ore libere pentru a le petrece alaturi de noi (nu va fi nevoie sa vii la fundatie in fiecare zi), daca esti plin/a de energie, comunici cu usurinta si nu-ti pierzi optimismul la prima adiere de vant, trimite-ne CV-ul tau pe adresa contact@premiileineducatie.ro, pana pe data de 9 septembrie.

Inainte insa, uita-te un pic si pe site-ul Galei, proiectul in care vei fi implicat: www.premiileineducatie.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.