Vlad Petreanu, Radu Paraschivescu și Irina Păcurariu despre călătoriile lor în cadrul proiectului Biblionet vin la Bookfest

0
Vă invităm joi, 31 mai, la Romexpo Bucuresti (Pavilionul C5 – găsiți aici schița târgului), în cadrul Bookfest, să îi ascultăm și să îi luăm la întrebări pe Vlad Petreanu, Radu Paraschivescu și Irina Păcurariu despre călătoriile lor în cadrul proiectului Biblionet  –  www.cautatoriidepovesti.ro 
Cei trei vor povesti despre bibliotecile Biblionet pe care le-au vizitat, ce i-a impresionat și ce înseamnă ”lumea digitală” pentru oamenii care abia descoperă internetul.
Radu Paraschivescu, despre călătoria lui în Ţânţăreni: 

„Ţânţăreni are 5682 de locuitori şi o furnică. Pe furnică o cheamă Iuliana Ionescu, se ocupă de biblioteca din comună şi scrie în fiecare dimineaţă o plângere pe care nu ştie unde s-o depună. Obiectul plângerii? Ziua are prea puţine ore şi săptămâna prea puţine zile pentru câte ar fi de făcut la bibliotecă şi în jur.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează