Vizuina Bursuceilor va asteapta de sarbatori cu o noua surpriza!

0

Pentru ca se apropie cu pasi repezi Craciunul, va asteptam, cu mic cu mare, sa alegeti cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Designeri romani si specialistii in bunatati le-au pregatit copiilor si parintilor o multime de obiecte frumoase, hainute colorate si delicioase dulciuri.

Chiar si cei mai pretentiosi vor gasi cadoul ideal la Targul Bursuceilor.
Dintre expozanti nu vor lipsi Designers for Kids, George Neagu, Dana Rogoz, Sucita Goodies, Isabelle Viijac, Alina Filipoiu, Project Zulu si multi altii!
Targul Bursuceilor este un eveniment care are loc de doua ori pe an.
www.facebook.com
Bursuceii Veseli este cel mai modern afterschool si centru de activitati pentru copii din Bucuresti. Dispunem de peste 600 de metri patrati, sali speciale pentru cele peste 30 de activitati pe care le desfasuram si piscina interioara proprie.
Bursuceii Veseli sustine creatorii romani, designerii de produs si specialistii in delicatese. 
Prezentare Poster BV

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează