Vino sa-l vezi pe Dracula!

0

Portretul lui Dracula, prezentat in premiera la Bucureşti

Vino sa-l vezi pe Dracula! In Bucuresti va fi prezentat în premieră portretul voievodului valah, conservat de 400 de ani la castelul Ambras din Innsbruck.

În cadrul expoziţiei „Dracula – voievod şi vampir“, care se deschide mâine la Muzeul Naţional de Artă din Capitală, va fi prezentat în premieră portretul voievodului valah, conservat de 400 de ani la castelul Ambras din Innsbruck, relateaza adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează