Vino la conferinta „Solutii pentru imbunatatirea sistemului de invatamant romanesc”!

0

Fundatia Dinu Patriciu organizeaza miercuri, 15 iunie, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere (Universitatea Bucuresti), cu incepere de la orele 11, conferinta „Solutii pentru imbunatatirea sistemului de invatamant romanesc”. Prezenta la conferinta este libera pentru toti cei care activeaza sau sunt interesati de sistemul educational din Romania, cu conditia inregistrarii printr-un mesaj la adresa office@fundatiadinupatriciu.ro, trimis pana la data de 15 iunie.

Avand ca scop sa stimuleze un schimb de informatii si opinii intre reprezentantii sistemului educational si sa genereze solutii la cele mai importante probleme ale invatamanutului romanesc, conferinta ii va avea ca vorbitori pe Prof. Dr. Liviu Papadima – Decan al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti, Simona Velea – Director al Institutului de Stiinte ale Educatiei, Raluca van Staden – Cercetator stiintific gradul I si Sef al Laboratorului de Electrochimie PATLAB si Diana Certan – Manager al Fundatiei Noi Orizonturi. Alaturi de acestia, Fundatia Dinu Patriciu a invitat-o pe Cosmina Frincu, CSR Manager BRD Groupe Societe Generale, care – in calitate de reprezentanta a mediului de afaceri – va enumera principalele asteptari pe care le au companiile fata de scoala romaneasca.

Organizata pana acum in Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta, conferinta din 15 iunie va da oficial startul inscrierilor pentru editia 2011 a Galei Premiilor in Educatie – o competitie nationala care identifica si recompenseaza modele de succes in educatia romaneasca cu premii in valoare totala de 250.000 euro.

Despre Fundatia Dinu Patriciu

Fundatia Dinu Patriciu este o organizatie neguvernamentala, care sprijina si promoveaza educatia, in toate formele sale, ajutand la formarea unor indivizi cu un pronuntat spirit de initiativa, cu o constiinta civica deosebita si un real simt al responsabilitatii. Fundatia isi propune astfel sa contribuie la transformarea societatii romanesti intr-o societate de cetateni creativi si responsabili, care au capacitatea de a face propriile alegeri. Cu un buget anual de peste 7 milioane USD, fundatia dezvolta programe ample precum: „Inventeaza-ti Viitorul!”, „Orizonturi Deschise”, „Sponsorizeaza un Copil”, „Educatia Merita”, „Gala Premiilor in Educatie” si isi propune sa contribuie la revitalizarea valorilor sistemului educational romanesc. Pentru mai multe detalii privind programele dezvoltate de Fundatia Dinu Patriciu accesati: www.fundatiadinupatriciu.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează